Un tagad vēl uzzināju, ka, Evil Eye filma būs “Rated R”. Ticu, ka filmu arī pie mums izrādīs, bet nezināmi vai reitings būs tāds pats?
Jāiet atsvaidzināt atmiņu kas ir R saturā. Zinot patreizējo izstrādes metodiku gan jau saskarsimies ar bagātīgu valodu un viegliem plikumiem no kuriem gan jau valoda izpelnīsies vērtējumu.
Ieķēru biļeti uz filmu 8.jūnijā, lūkosim kāda būs. Pamanīju, ka Hercogs ielika, ka būs Brīvdabas muzeja gadatirgus, tad domāju, ka apvienošu abus. No rīta uz muzeju, un tad uz tiem 15 filma.
Vispār varbūt ar jāaiziet uz filmu.
Nezināju ka LV kīno vispār būs Dandadan filma, līdzko izlasīju @Mayo_Musketeer komentāru uzreiz arī nopirku biļeti ![]()
Ar māsu aiziesim noskatīties ![]()
Paga, so svētdiena???
Jupis rāvis arī tad jāpērk
Oo jā jā, Forumā tagad gadā ir vismaz 3-4 anime filmas. Uz kuru dienu ieķēri?
Es sēžu 7.rindā 1.vietā (no labās puses), tur bija 3 vietas brīvas pa kreisi. Bet ja nu - sestdien arī ir.
Paņēmu 6dien, māsa 7dienā netika ![]()
Biki pārsteigts cik pilns bija, protams gan mazā zāle bet still…
3. rindā ieķēru vietas
Tā jauki dzirdēt, ka ģimenē uzreiz vairāki anime fani
Patīk līdzīgas sērijas?
Mēginu māsai visādas lietas ieteikt, bet viņa īpaši daudz neskatās, tikai dažas lielākās animes, vairak spēle Genshin utml… nezinu tiem visiem nosaukumus D:
Trijos?
Es pats vairāk sliecos uz sestdienu
yes
Umm ja gribu šo filmu noskatīties man vajag jau pirmo sezonu redzēt iepriekš?
Kinda vajag, citādāk būs ļoti daudz jautājumi
kgan es skatījos one piece red filmu ar ļoti minimālu iepriekš zināšanu apjomu un bija oke
Nu One Piece filma bija “stand alone”, ne obligāti “cannon”. Šī jau ir nākamās sezonas pirmās 3 epizodes salikta filmā, tādēļ nesaprašana varētu būt