Day 33:
wapple
es aizdomajos, kā, piemēram, būtu uzzīmēt kristālus saulē vai kaut ko, kas atstaro krāsas/saules zaķīšus un taisa rainbow - liekas nereāli ko tādu uzzīmēt, ne?
If it’s real, you can draw it.
.
.
.
.
.
If you got the skillz, of course.
Izklausās, ka @haachikooo ir laiks pievienoties challenge! Ja ir idejas un vari atrast reference kas patīk (ideāli jau to kristālu, lai var zīmēt no dzīves) - tad visi ceļi ir atvērti!
kristāli man ir, es vnk pat iedomāties nevaru, kā tādus caurspīdīgus vsp uzzīmēt ;D
Zīmē, ko redzi. Ar katru mēģinājumu iznāks tuvāk tavam redzējumam. Var, protams, studēt grāmatas utt, kā arī studēt darbus no māksliniekiem kas tev patīk, bet nav obligāti, ja mērķis ir noķert realitāti un have fun with exploring the lights and colors.
teorētiski, ja gribas uzzīmēt caurspīdīgu, tad jāzīmē par toni tumšāku nekā ir fons, ne? piemēram, ja kristāliņš uz zaļa fona, tad kristāliņš jāzīmē ar tumšāki zaļu
at least thats my theory
Tas pilnībā atkarīgs no materiāla.
Atkarīgs no visa. It īpaši apgaismojuma. Uzliec uz kāda fona un nobildē, paskaties vai ir tumšāks vai gaišāks!
–
Day 36: Ffffffffffffffffuuuuuuuu
ah re kā, caurspīdīgo sanāk tik highlighted/iezīmēji kontūru - forši
Vakar bija garlaicīgi, vīra telefonam ir tā kociņa pildspalva, un es atcerējos par šo tēmu :D
Es tikai nezināju ka zīmulim nevar zīmēt pa virsu, marķieris vienmēr būs apakšā :D
Nu uz to pusi kaut kas sanāca, ņemot vērā ka pārsvarā nezīmēju :D
Stylus FTW!