Daily art challenge - uzzīmē kaut ko reālu, kas atrodas tev apkārt

Day 33::apple:

6 Likes

wapple

Day 34: it wants to live

5 Likes

Day 35: Noes

3 Likes

es aizdomajos, kā, piemēram, būtu uzzīmēt kristālus saulē vai kaut ko, kas atstaro krāsas/saules zaķīšus un taisa rainbow - liekas nereāli ko tādu uzzīmēt, ne?

1 Like

If it’s real, you can draw it.
.
.
.
.
.
If you got the skillz, of course.

Izklausās, ka @haachikooo ir laiks pievienoties challenge! Ja ir idejas un vari atrast reference kas patīk (ideāli jau to kristālu, lai var zīmēt no dzīves) - tad visi ceļi ir atvērti!

1 Like

kristāli man ir, es vnk pat iedomāties nevaru, kā tādus caurspīdīgus vsp uzzīmēt ;D

Zīmē, ko redzi. Ar katru mēģinājumu iznāks tuvāk tavam redzējumam. :heart: Var, protams, studēt grāmatas utt, kā arī studēt darbus no māksliniekiem kas tev patīk, bet nav obligāti, ja mērķis ir noķert realitāti un have fun with exploring the lights and colors. :sparkles::heart:

1 Like

teorētiski, ja gribas uzzīmēt caurspīdīgu, tad jāzīmē par toni tumšāku nekā ir fons, ne? :thinking: piemēram, ja kristāliņš uz zaļa fona, tad kristāliņš jāzīmē ar tumšāki zaļu :thinking: at least thats my theory

Tas pilnībā atkarīgs no materiāla.

Atkarīgs no visa. It īpaši apgaismojuma. Uzliec uz kāda fona un nobildē, paskaties vai ir tumšāks vai gaišāks! :+1:

Day 36: Ffffffffffffffffuuuuuuuu

5 Likes

Day 37: Painkilling poison

7 Likes

ah re kā, caurspīdīgo sanāk tik highlighted/iezīmēji kontūru - forši :smiling_face_with_three_hearts:

Decided to mess about a little

4 Likes

Nebija apkārt bet pavilkos uz mopsi

4 Likes

5 Likes

Tikko sapratu, ka izskatās, ka viņš kait kur dodās

4 Likes

Vakar bija garlaicīgi, vīra telefonam ir tā kociņa pildspalva, un es atcerējos par šo tēmu :D

Es tikai nezināju ka zīmulim nevar zīmēt pa virsu, marķieris vienmēr būs apakšā :D

Nu uz to pusi kaut kas sanāca, ņemot vērā ka pārsvarā nezīmēju :D

5 Likes

Stylus FTW!

1 Like