Crunchyroll anime awards 2025 - viedokļi

Šeku reku klusi un nemanāmi nedēļas nogalē norisinājās nu jau 9. Crunchyroll anime awards pasākums. Pats par šo uzzināju tikai pēc faktu, un spraigajām diskusijām internetā par balvu sadalījumu. Un paskatoties uz rezultātiem ir skaidrs par ko ir runa

Solo leveling vinnēja 9 kategorijās:
Gada anime

• Solo leveling
  • Dandadan
  • Delicious in dungeon
  • Frieren
  • Kaiju no.8
  • The apothecary diaries

Labākā jaunā anime

• Solo leveling
  • Dandadan
  • Delicious in dungeon
  • Frieren
  • Kaiju no.8
  • The apothecary diaries

Labākais action

• Solo leveling
  • Dandadan
  • Bleach thousand-year blood war - The conflict
  • Demon slayer: Hashira training arc
  • Kaiju no.8
  • WIND BREAKER

Labākais galvenais tēls

• Sung Jinwoo
  • Frieren
  • Kafka Hibino
  • Okarun
  • Maomao
  • Momo

Labākais muzikālais pavadījums

• Solo leveling
  • Dandadan
  • Bleach thousand-year blood war - The conflict
  • Demon slayer: Hashira training arc
  • Frieren
  • Look back

Labākā beigu dziesma

• “request” by krage (solo leveling)
  • “Antanante” by riria(Ranma 1/2)
  • “Burning” by Hitsujibungaku(Oshi no ko 2 sezona)
  • “KAMAKURA STYLE” by BotchiBoromaru(The elusive samurai)
  • "Nobody” by OneRepublic(kaiju no. 8)
  • “TAIDADA” by ZUTOMAYO(Dandadan)

Kā arī labākās performances balvu gan angļu, gan spāņu gan arī portugāļu valodā(par ko nebūt nejūtos kvalificēts runāt)

Nepārprotiet, man arī solo leveling likās hype as fuck. Bet vai tik hype ka dabūt 9 balvas tajā pašā laikā dungeon meshi( ar visām 16 nominācijām) atstājot bešā? Par šo esmu personīgi ļoti vīlies. Par kategoriju “Labākais galvenais tēls” Kvispār nerunāsim. Kā Jinwoo kurš pirmajā sezonā bija ar konkrēti divām sejas izteiksmēm - “Ble es miršu” un " lol, tu mirsi un pēc tam kalposi man" ir labāks tēls par Maomao? Kā tas strādā?

Bet vismaz tas rezultēja izcilā video kurā gigguk konkrēti iekšēji nomirst paziņojot vinnētāju
https://www.reddit.com/r/TrashTaste/comments/1kuxwxn/gigguk_announcing_the_2025_crunchyroll_anime/

4 Likes

Yasss frieren got awards <3 :hugs:

Es jau gribēju prasīt vai šis nav joks. xD Solo Leveling nav slikts, bet nu ne tik izcils. Es tā jūtu, ka šajā topā cilvēkus baigi velk uz power fantasy pusi. Anime gads pēc idejas bija labs. Dandadan, Delicious in dungeon un Frieren vien jau daudz ko ir vērti. Katrs piekopa kaut ko savu, relatīvi unikālu.

4 Likes

Es arī to pašu domāju. SL nav pelnījis pusi atalgojumu, bet laikam hype un recency bias bija pārāk lieli

1 Like

hmmm… vai solo leveling ir cool? un kas bija interesantāks SL vai Kaiju no.8 vai dandadan??

Solo leveling ir cool, ja tev patīk spēka fantāzijas kur galvenais varonis kļūst no bezspēcīga vārguļā par OP pusdievu ar privāto rēgu armiju. Cīņas aiņas ir ļoti labas

Attiecībā uz to kas interesantāks… Grūti salīdzināt. Man personīgi ļoti patīk dandadan, bet tas ir objektīvi ļoti dīvains gabals, kas tevi mētās pa emocionālo karuseli. Vienā momentā liekot birt asarām nākamajā smejoties pa dick joke. Animācija ir ļoti laba, pat ārpus cīņas ainām, daudz kinematogrāfiski paņēmieni.

Kaiju no 8 savā ziņā ir tipiskāks shonen, ar izņēmumu ja galvenajam tēlam ir ap 30 vai 40 un viņam vairs nav līdz tām shonen klišejām. Personīgi baigi neuzrunāja un mangu dropoju.

SL… Ar patiesībā ir interesants, it īpaši ja ar šādu žanru nav bijusi saskare. Tās briesmoņu mednieku korporācijas, aizkadra bizness, ģeopolitika, mūsdienu pasaules un viduslaiku fantāzijas savienojums ko anime īsti neredz.

1 Like

hmm jasna izklausās interesanti, man actually interesē visas 3, vnk jāsaņemas skatīšanai…