Sveikiņi! Liksies varbūt tāds dīvains jautājums, bet hey, comunity opinions matter to me plus, varbūt šī ideja iedos kādam citam inspiration.
Plānoju veidot Sanrio x DnD mashup cosplay, pagaidām Pompompurin x Bard, jo viņa berete nez kāpēc lika man domāt par DnD un Bard ir mana mīļākā klase. Ja sanāks, domāju darīt arī citas klases ar citiem Sanrio characters, so here’s the question.
Kādas klases piestāvētu kādam tēlam? Un kādi varētu būt props.
Priekš Pompompurin domāju veidot foam karoti/mūzikas instrumentu, un iespējams ko vēl klāt, kaut ko pudding themed.
Maybe ir creative cilvēki, kas varētu ieteikt kādu ideju? Ja theme ideja liekas interesanta, droši varat izmantot saviem cosplay.
Agretsuko(Hz vai viņa vsp skaitās kā legit sanrio tēls) kā barbarian
Cinnamoroll kā warlock - tīri dēļ tā ka ironmouse ir milzīga kolekcija ar šo tēlu, un pēc viņas pašas vtuber lore viņa ir velns, takā aiz matiem var pievilkt warlocka paktu
Diži daudz nezinu par abām lietām bet googlē paskatoties tēlu bildes man šis ienāca galvā :D
Twin Stars kā lokšāvēji, jo redzēju ka viņi tur zvaigžņu zižļus rokās un tas varētu kalpot kā bultas :D
Hello Kitty kā burvi :D Kāpēc jo es nezinu izdomāju un viss, iedomājos ka viņa labi izskatītos ar lielu burvja cepuri kuru rotā liela koša sarkana bante :D
Cinamonroll dziednieks, idk viņš izskatās too pure lai kādam kaitētu :D Un dziedinātu viņš ar kaņēļu bulciņām :D
Ļoti forša un oriģināla ideja, Pompompurin kā Bard izklausās perfekti! Man šķiet, ka Kuromi būtu lieliska kā Rogue vai Warlock ar kādu tumšu, stilīgu aksesuāru. Noteikti sekošu līdzi, jo šis mashups izklausās super kreatīvs!