Common Side Effects priekšskats - ievērības vērts 2025. gada animācijas darbs

Kādu dien, pavisam nesen YouTube izdomāja man izmest priekšā šo priekšskata video. Es īsti neko no tā negaidīju, taču tas man riktīgi pārsteidza ar savu kvalitātes līmeni. Parokot dziļāk, izrādās pie šī daļēji strādā tā pati komanda kas radīja Scavengers Reign, kas arī ir tēmas vērts seriāls. Otra produkcijas kompānijas kas pie šī strādā ir tā pati, kas tikko publicēja Exploding Kittens seriālu.

Virspusēji skatoties uz šeit iesaistītajiem cilvēkiem un kompānijām, es no šī sagaidu kaut ko ļoti labu. Tikai par skādi būs jāgaida 2025. gads. :D

1 Like

looks kinda ugly tho :sweat_smile:
varbūt scenārijs ir baigi labs, bet nu nez, manas žagatas smadzenes grib kko spīžīgāku

Nez, man riktīgi patīk tāds čibi vizuālais stils.

Varoņu dizains man drusku atgādina Worthikids Youtuberi, kur tas viss strādā labi.

Dayum, that looks good!
Tagad sahaipoji un līdz 2025. gadam jau sen būs aizmirsies, tev būs jāpaceļ šis topiks atkal.

1 Like

still…It still looks cursed to me. VA darbs gan izklausās kvalitatīvs, bet fuck, I don’t vibe with these ugly animated shows. Ja šitas būtu vox machina, vai tur teiksim gravity falls stilā, tad butu cita runa

1 Like

It’s just a different art style…

Es šo nepieskaitu pie neglītajiem dizainiem. Man šis vairāk velk uz reālistisku chibi pusi.

Imo chibi nestrādā ar reālismu. Velk nedaudz uz tievuktra detalizētajiem kadriem no flapjack vai sponge bob

Bet sižets izskatās okei, varbūt būs kkad jāpaskatās