Unicon origanizē workshop ar ievadu un paša komiksa/grafiskās noveles veidošanu. Nodarbībā varēs uzzināt pamatus par grafiskām novelē & komiksiem. Varēs uzdot jautājumus, pavadīt labi laiku un uzzināt ko jaunu.
es ieteiktu aiziet. no darba process rodas aizvien labāki un labāki darbi. pie tam šis pasākums ir pa brīvu. Pačeko facebook event, jo tur ir vairāk info.
Animeforumā vajadzētu būt kkādam informatoram, kas stāsta laicīgi, kādi pasākumi notiks un kas būs. Piemēram šajā gadā dream flešā es vispār tiku tīrā sakritībā, jo man tad bija dzimene un tikko kā izgāju laukā no svinību vietas vecrīgā attapos, ka man priekšā notiek episks unicona rīkots gājiens
mums nav īsti darbība vēl( ?) Protams, ja ir laiks un iniciatīva var origanizēt. Pamatā paškaik tas strādā kā iespēju saņemt paziņojumus saistībā ar zīmēšanu vai citām aktivitātēm, kas tiek publicēti forumā. :'D
topicā ir pastāstīts.
nav nekāds rituāls. esam atvērti un gaidam jebkuru interesentu.
Uzspied vienkārši uz ši taga @Zimetaju_grupa . tev atveras lapa, kur ir visi lietotāji, kuri ir pietekušies par biedriem. augšējā labajā stūrī vajadzētu būt opcijai +join group
as I said. tas nav iemesls neiet, ja nav kompānija. noteikti varēs atrast kādu uz vietas, jo acīmredzot visiem piesaista viena interese, ja jau ir atnākušu uz pasākumu - visual novels & comics & drawing :3