Clair Obscur: Expedition 33 - kas jauns jrpg stila pasaulē

Expedition 33 ir kļuvis par manu jauno atkarības avotu un pilnībā pārņēmis domas. :D Redzēs cik ilgi tas mani vēl noturēs savās ķetnās, bet nu pagaidām ir labi.

Galvenais kas mani piesaistīja, tas izskatās un izklausās sasodīti labi. Visas cīņas animācijas dizaini izskatās maksimāli atslīpēti estētiskam baudījumam. :D Man vismaz baigi labi iegāja. Cīņas arī izrādījās patīkams pārsteigums ar to, ka te liels uzsvars tiek likts uz izvairīšanos un tev bez variantiem ir visai daudz jāklikšķaina cīņas gaitā. Pagaidām sākuma dāļā spēle arī nepieprasa grindošanu.

Vidējā grūtības līmenī, ar mazajiem pretiniekiem tu vēl vari izcīnīties amortizējot visus sitienus ar savu varoņu sejām, taču ar mini bosiem bez variantiem ir jāiemācas izvairīties no sitieniem.

Varu ieteikt visiem pamēģināt, ir labs. Te gan jāpiemetina, ka es pilnīgi un galīgi neesmu jrpg spēlmanis.

1 Like

And Oki… time to finally start this… its on xbox pass.

2 Likes

And finally we got in this place! totally suggesting this game :smiley:

5 Likes

And its done, a great 9/10 Game : ) GOTY possibly even, but not for me.

3 Likes

Es tikko pabeidzu pirmo cēlienu. Riktīgi labs gabals un es teiktu, jo iepriekš mazāk zini par spēli, jo labāk. Priecē, ka spēle koncentrējas uz galveno stāsta līniju. Šis tas ir izmētāts apkārt, bet tie pagaidām ir tīri noslēpumi, puzzles un mini izaicinājumu - lielus side quests pagaidām neesmu manījis.

@MnjauTheCatso, kā tur bija, uz beigām nenācās grindot? Šobrīd tā ir mana vienīgā baža spēles sakarā. Man riktīgi patīk, ka sanāk virzīties vienmērīgā tempā uz priekšu.

Es piekrītu tam ka blind its ALOT better. Jo stāsts ir diezgan interesants and kinda a surprise for a change.
Act 1 and 2 were great, 3 was… well… preference.
Un pa nožēlu… 50% content lock behind Act 3/Postgame… pēc pabeigšanas, kkā negribēju iet tos atlikušos…
Bet atbildot uz tavu jautājumu, nevajag grindot, spēli var iziet ap level 40, man bija tendence visu ko redzu nogalināt, so I ended it at level 58 :'D

• sadly cuz of the postgame locked stuff… I gave it a 8, was too blinded by the good story :'D
2 Likes

Interesanta izvēle, bet kāpēc negribēji pabeigt visu? Neesi completionist?

Es pabeidzu Campaign, man wnk neinteresē postgame tryhard stuff.
ja tas būtu misiju vidu, then sure, no problem at all, jo spēle bija laba. But… after the credits, my desire to do that went down… hard :'D

1 Like