Citadels - Spēļu vakars 11.0

July GIF by Noah Cyrus
Sveiki visiem šajā vakarā.
Nu ko Living Forests izspēlēts var ķerties pie jaunām spēlēm :3
Šajā reizē būs -Citadels.Spēle kuru galvenais mērķis ir uzbuvēt labāku metropolisi nekā tavi pretinieki

Karalistei ir vajadzīgs jauns un meistarīgs būvnieks, un jūs esat viens no tiem, kurš cīnās par šo prestižo amatu. Vai spēsiet sadarboties ar vietējiem iedzīvotājiem un, izmantojot gan savas, gan viņu zināšanas, apsteigt sāncenšus? Tikai majestātiskākā metropole nopelnīs kāroto meistara būvnieka titulu!
Šoreiz spēle arī plašākam pulkam(2-8spēlētājiem)

Datumi,kad varat tikt uz saspēli :

• 12.07
  • 13.07
  • 19.07
  • 20.07
  • 26.07
  • 27.07
0 voters
2 Likes

Tu tik atceries ka 26 ir Saldus saule ja kas

1 Like

Ne nu kas liedz Saldū spēlēt :joy:

2 Likes

This is a mean game! :smiley: I love it! Drīkst arī randomi, kā es pievienoties?

2 Likes

ne tikai drīkst, bet ir arī laipni aicināti!

1 Like

Oi paldies par atgādinājumu…Also skatos,ka atķeksēji 27,tu pēc tam būtu vēl gatavs spēlēt kaut ko xD

1 Like

Visi vienmēr laipni aicināti ^^

Esmu gatavs izaicinājumam XD

1 Like

Brīnišķīgi. Kad būs zināms datums tad skatīšos. Ja tikšu tad noteikti atnākšu uz Citadels. Balsot man nav jēgas, jo ar pieejamību viss var mainīties visu laiku, jo īpaši vasarā :slight_smile:

1 Like

Viss kārtībā,tas saprotams plus nevajag vasaru mums te bieži spēlētāji piesakās un pēc tam vairs nevar atnākt.Visu saprotam kā nekā pieaugušajiem dzīvi nav viegli dzīvi saplānot bez iespējas ka kaut kas nenoiet no ceļa so no worries

Spēle rokā, šorīt kā reiz atnāca pastā:3

8 Likes