Nu tad, ja tu tiešām grasies ņemt 50xx, tad jau būs vien jāņem šādu kabeli. Salīdzinot ar 50xx cenu, kabelis ir kapeikas.
Varbūt man ir gļuki, bet liekas prezentācijā teica, ka adapteris nāk līdzi komplektā kartei.
Gan jau tos pārdot respektabli elektronikas un PSU ražotāji. Pēc idejas nekā sarežģīta tajā nav un tam nevajadzētu būt zvērā dārgam. Es, drošs paliek drošs, gluži neietu Aliexpress meklēt lētāko piedāvājumu, taču savādāk domāju ir ok.
Man datora kastei ir speciāls nodalījums kur es varu paslēpt visu žurkas ligzdu. :D Manuprāt modularitāte nu galīgi nav papildus 30 EUR vērta - vismaz tam PSU ko pēdējo pasūtīju, bija tāds uzcenojums par modulāro versiju.
Visa nauda, ko tu iztērē papildus loriņos, bija nauda, ko tu varēji ieguldīt pamata komponentēs. :D
Tas nodalījums īsti nav kabeļiem, bet gan atsevišķs tunelis PSU karstajam gaisam.
Kompim vajag LABU PSU, un pa lielam visi patiesi LABI PSU jau tāpat ir modulāri, vai gandrīz modulāri - mobo kabeļi mēdz būs nemodulāri, and that’s ok. Bet tie pārējie vnk aizņem vietu un vāc liekus putekļus.
Ne manā kastē. PSU ne velk, ne pūš kastes gaisu. To ar pārējo kasti savieno tikai šķirba kabeļiem.
Cenas jopt:
Un slikta pieredze ar Gigabyte in general. Viņi mēdza overvoltot savas kartes salīdzinot ar citiem izstrādātājiem un Gigabyte 980Ti nodega back in the day, gandrīz pārējo kompi paķēra līdzi, bet beigās izdzīvoja. Kopš tā laika vairs neuzticos.
1,5 k? damn … anyways gigabyte and msi in my eyes are shady
RTX 5070 ta jau ar pēc idejas sāksies ar 700 EUR labākajā gadījumā un tur vēl būtu jāatrod no kurienes ņemt. Noteikti redzēsim to arī pa visiem 1000 EUR.
Draņķīgi, ka nepaveicās. No otras puses, briesmīgi trakas kartes gan jau arī nav. Gigabyte ir ļoti populārs un tirgū ir pilns ar tā kartēm. Ja tās māsveidā sprāgtu nost, gan jau par to runātu.
Es diži lielu atšķirību starp visiem ražotājiem neesmu saskatījis, skatoties uz lēto galu. Uz dārgo galu grūti skatīties, acis asiņo. :D
its about damn Fuses… most of time cheaper fuses dont last long enough but well that how i see
I think you mean capacitors. Gigabyte used to be one of the best when it came to capacitors on motherboards, I find it hard to believe that they’d fuck it up in GPUs.
Hardware Unboxed tolaik runāja par to, ka Gigabyte overvolto pāri nvidia spec un pāri visiem citiem konkurentiem nezināmu iemeslu dēļ. Varbūt tagad vairs to nedara, I don’t care. Vienmēr atmiņā paliks, kā dzirksteles meta no mobo 16 pin štekera un pašas video kartes. Tur māju ar varēja nodedzināt, ja blakus nesēdētu, un dzīve ar droši vien īsāka palika eletronisko degumu kvēpus elpojot. Viss cits kastē arī bija top of the line, nekur netika taupīts, tā kā tikai un vienīgi kartes vaina.
Pārgāju uz MSI un 0 problēmu kopš tā laika, pieturēšos pie pārbaudītām vērtībām. Asus ar ir ok.
Laikam tomēr jānogaida līdz 60xx sērijai, jo performances pieaugums bez AI kadriem minimāls.
Piedevām DLSS uzlabojumu lielā mērā saņems visa RTX sērija.
Ar Radeon kartēm gan varētu būt piņķerīgāka situācija, jo FSR 4 būs pieejams tikai uz jaunās paaudzes.
Jaunas baumas, izskatās, ka Nvidia, iespējams, mākslīgi ierobežos pieejamību for maximum profit:
Nu nez. Tur tās baumas ir tikai par Vācijas tirgu. Lai piesauktu sazvērestības teorijas, vajadzētu noplūst kādai ticamai baumai par noliktavām, kas ir pilnas ar saražotām grafiskajām kartēm. :D
Izklausās pēc reklāmas trika, pasaka, ka ir maz un jāgaida būs nedēļas, cilvēks padomā, ka izpirks un uzreiz nospiež invest pogu.
Pēc baumām spriežot, to karšu būs tik maz, ka pat visiem kas grasījās pirkt uzreiz neskatoties uz neko galīgi nepietiks Nvidia kartes.
Es domāju uz šo var vispār neiespringt dažus mēnešus, līdz tirgus nomierināsies.
Es domāju, ka gandrīz nevienu šajā forumā šīs videokartes vispār neinteresē
Mani pavisam noteikti nē.
Par pārējiem nevaru spriest. Man patīk video kartes. :D Protams, es negrasos pirkt tūkstots eiro karti, taču tas nemazina interesi par paaudzi.