Carcassonne- Spēļu vakars 12.0- 24.augustā plkst. 17:00 Crazy Dog

Good Morning Summer GIF

Labs vakars visiem!
Kas to būtu padomājis jau vesels gads apkārt kad sāku veidot galda spēļu vakarus :3
Sākām ar vienkārši Uno un nu jau pārejam pie jau bišķi atjautīgākām spēlēm

Šomēness spēlēsim - Carcassonne (max. 5 spēlētāji )

kopā ar to man būs līdzi divi papildinājumi :

• Carcassonne #2 Tirgoņi un Būvnieki
  • Carcassonne #3 Princese un pūķis

Carcassonne ir spēle, kurā spēlētāji velk un izliek lauciņus, uz kuriem attēloti Dienvidfrancijas ainavu elementi. Uz lauciņa var būt attēlota pilsēta, ceļš, klosteris, tīrums vai vairāku elementu kombinācija. Lauciņš jāpievieno jau izliktajiem tā, lai pilsēta būtu savienota ar pilsētu, ceļš ar ceļu un tamlīdzīgi

Datumi,kad varat tikt uz saspēli :

• 16.08
  • 17.08
  • 23.08
  • 24.08
  • 30.08
  • 31.08
0 voters

@Galdaspelu_grupa vai kāds cits gribētājs balsojumu pieņemšu līdz piektdienai :bangbang:

Diemžēl augusts man ir saplānots līdz pēdējai sekundei tā ka nekam citam vietas vairs nav :smiley:

Bet vispār uz galda spēļu pasākumiem labprāt pievienotos rudenī. Un vispār man ir mājās +/- kādas 50 galda spēles tā ka Jums nav bail no mazliet sarežģītākām stratēģijas spēlēm varu visu ko piedāvāt :slight_smile:

2 Likes

3 Likes

Balsošana slēgta
Spēļu vakars būs 24.08
Tuvākajās dienās paziņošu par vietu

2 Likes

@xHorrorGirlx Nu ko, tā diena jau ir gandrīz klāt. Cikos un kur lasamies kopā?

Kā parasti 17 un tad šoreiz Loftā

Lofts svētdienās nestrādā

Es piemirsu
Karoc mēģināšu no rita uzzvanit crazy dog norezervet galdinu ja ne tad avotu ezītis miglā
Rit no ap 13 padošu ziņu kur bet karoč plks 17 tāpat paliek

3 Likes

vispār tik sen nav būts avotu ezītī, ka labprāt tur aizietu :grin:

2 Likes

So…?

vēl nav viens dude ..viņi tikai 12 veras vaļā -.-

Aaaa, ok, nepamanīju ka minēji par vieniem

Okey
Beidzot sazvaniju ..bus at Crazy dog tomer uz 5 ..ezitis butu labs es vnk par to ka parasti baros iznak skalak runat un pec pieredzes Lofta un Hitler speles izvelos tomer klusakas vietas galda spelu vakaros

3 Likes

Mēs jau daļa uz vietas

nāku :grin:

biš pārstrādājos pa dārzu, tgd nogurusi, laiks nesmuks un karo4 no sērijas “viss ir slikti” un es gribu palikt mājās ;D tā kā til’ next time ;D

1 Like

Paldies visiem par foršo saspēli…šo pat izskatās ka nāksies turpināt nākamo mēnesi jo nedabujām izmēģināt vienu no paplašinājumiem

2 Likes

Spēles beigas kad jau punktus skaita

4 Likes

Pirmais raunds bez visiem paplašinājumiem

Pēc punktu saskaitīšanas

3 Likes