Beetlejuice Beetlejuice - no astoņdesmitajiem līdz mūsdienām

image

Tiku arī līdz šim. Jāsaka riktīgi helovīnīgs gabals, kas kaut kāda iemesla pēc publicēts teju divus mēnešu pirms helovīna. :D Varbūt te spēlē lomu cerība pārdot Bītldžūss kostīmus līdz helovīnam.

Pati filma ir ļoti tiešs turpinājums 1988. izdotajai daļai, tikai ar lēcienu vienu paaudzi uz priekšu. Visur izkaisītas atsauces uz pirmo daļu un filmas būtība arī ir pa lielam saglabāta. Tāds drusku ērmīgs, komisks, piedzīvojumu gabals - ar ekstra karizmātisku galveno neģēli. Gaisotne ir apmēram tāda, ja paņemtu The Mask galveno varoni un ielikti līķiem pildītā, helovīna vidē. Otrajā daļā es gan teiktu ir mēģināts iebāst krietni vairāk stāsta līniju nekā bija pirmajā. Pirmā daļa bija viegli izsekojams un saprotams gabals. Te drusku tomēr ir jāseko līdzi. Visu smago nešanu, pa manam vēl projām dara Bītldžūsa varonis, kurš, varbūt man rēgojas, varbūt nē šķiet ir kļuvis pieklājīgāks otrajā daļā, salīdzinājumā ar pirmo. :D

Filma bija laba, tāda kā es gaidīju - izklaidējoša un diži neapgrūtināta ar citām ekstrām. Neteiktu, ka šo obligāti jāskatās kinoteātrī, mājās arī būs pat ļoti labi. Stilīgi, ka sērijas gars ir saglabājies neskatoties uz dažu desmitgažu starpu. Tiem kas nav redzējuši pirmo daļu, ir jēga tai pieķerties.

2 Likes

Aha! Man nerēgojās.

Bītldžūsam tiešām laika gaitā uzlikti riktīgi drošinātāji. :D