Baltā Nakts 2025

Labs vakars forumiešiem!

Redzējus dažus iemināmies par šo pasākumu un iedomājos iemest rakstu par to un aicināt tad varbūt arī visus interesantus savākties kopā uz pasākumu

Baltās Nakts idejas pamatā ir pilsētas atvēršana laikmetīgās mākslas aktivitātēm vienas nakts garumā, piedāvājot plašu un daudzveidīgu kultūras programmu. “Baltās nakts” tradīcija aizsākās Parīzē 2002. gadā. Vēlāk Parīzei pievienojās Brisele, Madride, Rīga un Roma, izveidojot kopīgu sadarbības tīklu “Eiropas Baltās naktis”. “Baltās nakts” tradīciju turpina pilsētas ne tikai Eiropā, bet arī Kanādā, ASV, Japānā un citviet. Rīgā projekts ar nosaukumu Mūsdienu kultūras forums “Baltā nakts” tiek īstenots kopš 2006. gada. Šogad forums norisināsies 20. reizi.

“Baltās nakts" aktualitātēm sekojiet līdzi:

https://www.youtube.com/@baltanakts9613

Vai apmeklēsi pasākumu?
  • Vēl īsti nezinu
0 voters
2 Likes

Zemāk varat mest pieturpunktus kurus paši labprāt apmeklētu

vakara/nakts pusē visticamāk uz šejieni kājas nesīs ;D

3 Likes

yass guurl
es pati tagad eju cauri punktiem un pamanot šo… noteikti …vari skaitīt,ka tev jau ir kompānija xD xD

1 Like

anyone else saw this and thought oh no Voldemort is alive xD

3 Likes

patiesībā nezinu, vai diži apmeklēšu ko citu no Baltās nakts programmas, jo iekrīt vēl šis pasākums:

kas ir šitik “tālu” no Kartupeļpalmas

tā kā, man šķiet es būšu iesprūdusi šai rajonā ;D

3 Likes

dear lordy voldemorty, insta likās viņš :joy::ok_hand:

1 Like

a tas pieņemu ir maksas pasākums ne??

nezinu vai visu izstaigāšu bet pagaidām šie punkti uzrunāja visvairāk

3 Likes

a nē. tikai jānokačā Radio Tev aplikācija :D

tur dažs labs pat blakus sanāk :grin:

i know guurl
that what im sad about T . T
es jau tā atmetu vēl čupiņu

1 Like

nu cik paspēs, tik paspēs :grin:

yea i know…
tur bija viens koncis kuru gribeju bet tur labas vietas izkertas un man ar sliktu redzi beigas negribas sedet :D :smiley:

2 Likes

Mēness muzejs un Ummis un Lobēlija pa lielam ir vides instalācijas kur baigi daudz laika neizies

Bonuss reāli ir tāds kā daudz kas ir centrā, ļoti tuvu viens otram

1 Like

that true

Veldzes kvartāla (tur kur lofts ir) tur baltās nakts (kinda) ietvaros būs vairākas ekskursijas pa teritoriju ieskaitot pagrabus

Cena gan 10 eiro no cilvēka

Viena sākas 12tos, viena četros un pēdējā sākas 11tos vakarā un tā veldze pa lielam ir akmens sviediena attālumā no tās kartupeļpalmas un tā radio tev spota

Man vairāk Glūņu (Ādams ģimene) atgādina kurš uzsēdies uz diētas

1 Like

Lasu šo visu, saprotu… būs smagi, būs smagi..

Vakarā kādu no eksponātiem paķeršu. @xHorrorGirlx no sarakstā minētajiem daži ar ieintersēja.
Vizsdrīzāk piekāpšu kādā no koncertu kvartāliem, 22:00 pārslēdzos uz LA Rocca. Nu un tur jau kā paveiksies.

2 Likes

es ja kas paķēru biļeti uz ekskursiju četros