Sveiki! Domāju ka šeit varētu būt kādi daži Latvijas BABYMETAL fani kuriem interesētu zināt, ka Akropole Alfa Kino Cinamon tiks rādīta BABYMETAL - LEGEND 43 koncerta filma 28.02.2025 un 01.03.2025!
Izskatās gan, ka Latvijā par BABYMETAL praktiski nemaz nezin, jo pagaidām ir rezervētas tikai 8 biļetes uz 28.feb un 2 no tām ir manas
Kinofilma atspoguļos BABYMETAL “LEGEND - 43” koncertu no 23.03.2024, kas norisinājās Okinawa, Japan. Koncerta setlists bija šāds:
BABYMETAL DEATH
Distortion
PA PA YA!!
Shanti Shanti Shanti
MAYA
BxMxC
Brand New Day
Monochrome
Megitsune
Gimme Chocolate!!
KARATE
Headbangeeeeerrrrr!!!
METALI!!
Road of Resistance
Pats esmu gigantisks BABYMETAL fans, tā ir mana mīļākā grupa, kāda 1/3 no istabas veltīta grupai, pilns ar merch so no questions asked būšu uz viņu koncertfilmu, tas ir iespējams vistuvākais, kas varētu būt BABYMETAL koncertam Latvijā
Katrā ziņā tik gribēju painformēt, ka šo filmu rādīs pie mums, jo Cinamon to ir reklamējis tikai ar vienu Facebook postu so daudzi potenciāli skatītāji iespējams pat neuzzinās, ka pie mums šī koncertfilma tiks rādīta. Ja šeit ir kāds, kuram patīk BABYMETAL iesaku uz to aiziet! BABYMETAL koncerti vienmēr ir super jautri!
Šis ir bēdīgi, 2 nedēļās neviens papildus nav nopircis biļetes, plus izskatās ka tās 4 kreisajā malā ir kkadas fake auto rezervētas vietas ne no īstiem cilvēkiem, jo tās tur bija no paša paša paša sākuma .
Reminder vēl atlikušas 4 dienas līdz BABYMETAL koncertfilmai, ja kādam interesē redzēt super foršu japāņu kawaii metālu uz lielā ekrāna!
Last call for BABYMETAL Legend 43 tomorrow at Akropole Alfa Kino Cinamon. Skatīsimies cik tukša būs auditorija bet katrā ziņā redzēt šo koncertfilmu uz lielā ekrāna būs an awesome experience!
BABYMETAL koncerti ir fucking amazing un fun as hell, dzirdēt šo mūziku, redzēt talantīgās meitenes un mūziķus uz skatuves sniedzot grandiozu priekšnesumu nekad nebūs garlaicīgi. Absolutely loved it! Dziedāju līdzi (physically impossible not to) un biju iegrimis dziļi koncerta un proekšnesumu pasaulē.
Vienīgi Cinamon tumbām ir sūdiga skaņas kvalitāte , lai gan pieradu pie tās 10min laikā.
Uz koncertfilmu bija 6 cilvēki kopā ieskaitot mani, so varam droši teikt ka Latvijā ir vismaz 6 BABYMETAL fani. That’s… something!
P.S. yes tās 4 vietas kreisajā pusē bija auto fake rezervētas, tur neviens nebija un kresli nebija salauzti, mystery SORT OF solved