Ja man to vajadzēja redzēt, tad arī tev to vajadzēja redzēt :D Uzspiest skatīties video biju abu izvēle :D
Godīgi sakot, resurss manī neizsauc īpašu uzticību. Protams, baumas par to vai citādu Avatara “visumu” ir klaiņojušas un turpina klaiņot. Un jāatzīst diezgan liela ļaužu masa ir šim visumam.
Kaut kādā mirklī biju palaidis garām lietu, ka šie atsevišķu studiju dibinājuši. Lai gan atceros, ka divi dzēki reiz teica, ka ATLA ir pilnīgs un noslēgts darbs, bez turpinājumiem jebkādā veidolā. Laikam pamatīgi naudas maisu tiem iesvieda, ka pat pēc Korra, kura bija jūtamāk vājāka, tagad paņēmuši un salikuši lielus plānus.
Paramount+ kā strīming serviss ir mazs, tāpēc viņi no vienas puses smagi necenšas riskēt, tai pat laikā var saprasti ideju kinotērtrim, ja tur filma izgāzīsies, tad kaut kur tur noteikti būs populārā un skaitļi būs lieli, tomēr par patiesu uzvaru varēs teikt, kad būs tiešām faktiskie produkti šajā tēmā.
Bet tikmēr, tas izskatās pēc viena liela uzpūsta strīminga burbuļa, kuram pat Netflix piesaista daži un iespējams ļoti tieši laikā, kad mediju telpu piepilda zili skraidoši humanoīdi.
P.S. Godīgi sakot nezināju, bez izrādās (neidziļinoties) , ka Nickelodeon faktiski strādā uz Paramount bāzes, kuri savukārt pieder CBS kuru bibliotēku rāda Paramount+, tāpēc ir logišks skaidrojums par strīminga servisu un tam “adaptētu” saturu. Jo meklējot šai ziņai alternatīvas uzdūros kaut ko par Netflix, kas ir izslēgts viennozīmīgi un ir tīrākās spekulācijas.
Eh
Izskatās tīri labi.
Izskatās diezgan promising
Vizuāli jau izskatās tiešām satriecoši, tiešām gaidu ar lielu un milzīgu nepacietību, pa savam lielas cerības nelieku, kādreiz jau bija un smagi vīlos.
Bet nu cerams, cerams…
Man mazliet bēda par to, ka One Piece neizskatās tik episki kā avatars. :D But then again - avataram ir daudz vieglāk attēlojama pasaule.
Nu jau datums ir klāt.
Bļaaaviens
Gribu redzēt. Daži video izskatās super. Daži nu super dīvaini un pretdabiski. Sasodīts - Boomi lomai nevarējāt atrast vecu veču, kačoku? Cmon!!
Tāpēc pa savam bail, tomēr ir liela cerība. Ir vietām vērojami specifekti ļoti labi, bet dažbrīd dekorācijas atgādina skolas līmeņa ludziņu, kura nav slikta, priekš skolas ludziņas.
Uzdrosīnājos ieslēgt. Saprotu, ka tās ir pirmās desmit minūtes ko esmu redzējis. Bet sasodīts. pagaidām izskatās labi. Vismaz specefkti neliek raudāt.
Un sasodīts, neskatoties, ka ir PG13, te sadedzina cilvēku dzīvajā :D pirmajās minūtēs. Sasodīts! Un tas izskatās satriecoši un ļoti efektīvi. Un pa savam strādā personāža labā - tas kurš to izdara. Saprotu, ka manī runā lieli mazais fans - bet nevaru. Vai tiešām, vai tiešām ir izdarīts, kas labs! ? Tiiiiik daaaaudz emociju :DDD
Šodien piedzima reakciju jūtūberis @Kadiljaks. :D
Deam…tev šādus vairāk jātaisa. Man liekas Latvijā tirgus ir atvērts review video žanrā Es skatītos
Tikai uz šo. Tikai uz šo.