Arī augstākie dievi sveicinās

Aiz gara laika atcerējos sarunu ar Menestrelu, ka vajadzētu iedrošināt arī citus atkal sasveicināties. Kas zina, varbūt pat Menestrels izdomās iepazīstināt mūs ar sevi? :smiley:

Tātad… Mani sauc Mārtiņš. Es esmu 17-gadīgs jaunietis no Rīgas. Esmu dzimis un audzis Rīgā, prom no Rīgas esmu bijis tikai kādus 4 gadus, pārējā dzīve pavadīta Rīgā. Nu jau esmu pabeidzis pamatskolu un pavisam drīz arī pievarēšu celtniecības koledžas pirmo kursu. Skolā kā jau vairums jaunieši pārsvarā tikai atsēžu, svarīgākais aiziet gar ausīm… Bija laiks, kad tēvs nebija nedēļām mājās, tieši tad es naktīs sāku spēlēt datoru un skolā neko nedarīju, toreiz es pamatīgi visu ielaidu un tādēļ nemaz necenšos skolā vidējo atzīmi paaugstināt virs 5-6. Lai gan pateicoties tam esmu attīstījis savas angļu valodas zināšanas, jo šis laiks tika patērēts GTA SA-MP lomu spēles serverim, kur viss notika angļu valodā.
Ārpus skolas reizēm patīk nodarboties ar sportu vai ‘‘interesantiem’’ pulciņiem (bērnībā gāju uz ‘‘informātikas’’ pulciņu, kur vienkārši lanā spēlējām cs 1.6).
Kā jau vairums bērnu, arī mans pirmais sporta veids bija futbols. Pēc tam sekoja basketbols (biju maza auguma, nebija intereses turpināt) un aktīvāk pievērsos handbolam. Nospēlēju ~2 gadus, cik atceros tas bija labākais laiks manā dzīvē. Varēju bieži izlaist nesvarīgas stundas (tai skaitā neiekļāvās matemātika, latviešu valoda u.tml. priekšmeti), bieži braukāju uz sacensībām un komanda bija ļoti patīkama. Tas bija laiks, kad es biju prom no Rīgas, atgriežoties uz Rīgu pusotru gadu staigāju uz fotošopa nodarbībām, kur tā arī nepapildināju savas zināšanas (tas viss jau bija zināms).
Tagad divus gadus nostaigāju uz kikboksu, bet visticamāk, ka šī sezona man bija arī pēdējā.

Interneta vidē esmu pazīstams kā Anymae, Guru, divi-viens, reizēm pat izdomāju kādu citu, tas gan atkarīgs no konkrētām sajūtām. Piemēram, sāku spēlēt ikariam neilgi pēc Code Geass noskatīšanās, tādēļ tur esmu sastopams kā Lelouch (jap, ļoti oriģināls niks :smiley: ).
Par spēlēm runājot - sāku ar cs 1.6, nospēlēju pāris gadus (ar pauzēm, protams), bet tagad vairs kaut kā nevelk uz viņu. Turpināju savu velmi spēlēt ar dažādām MMORPG spēlēm un vēlāk MOBA. Sāku ar Dota2, bet tagad, kad dators mainījās, tad pārgāju uz LoL, ko nu jau pāris mēnešus esmu spēlējis.
Kā jau minēju, es esmu arī samērā radošs fotošopā, lai gan pieredzes tāpat trūkst. Pārsvarā veidoju foruma parakstus, bet arī esmu veidojis web dizainus, bannerus, user bar’us u.c. veida darbus. Ar PS laikam darbojos jau kādus 5 gadus, pirmos soļus man ielika labs cilvēks - Emīls K., internetā pazīstams kā eK, MelnaDiena u.c. nikos, bet vecajā forumā - deathfluxens.
Tagad par galveno - anime. Laikam varu teikt, ka skatos jau 2-3 gadus, lai gan tāpat kā darbošanos ar fotošopu - es laiku neskaitu, visu saku aptuveni. Pa šo laiku esmu paspējis iepazīt, kas ir labs un kas nav, lai gan arī esmu visai jauns skatītājs. Arī ir izveidojies kaut cik liels saraksts ar noskatīto, bet galvenais, ka aptuveni esmu atradis savu žanru, bet ideālo anime gan neesmu atradis. Varbūt pašam izveidot, ne? Pagaidām pie savām iecienītākajām es varētu pieskaitīt Code Geass un Death Note. Tieši šo labi izveidoto ‘‘slikto’’ beigu dēļ. <— tur nav loģikas. :smiley: Iecienītākie tēli varētu būt šo abu anime galvenie varoņi, lai gan to es varētu teikt tikai tad, ja man uzspiestu atbildēt uz šo jautājumu. Ideālos tēlus neesmu vēl atradis.

Tas īsumā būs viss, ļoti daudz esmu aizmirsis pieminēt, bet neko darī. Ja ir kādi jautājumi, uzdodiet, labprāt atbildēšu uz tiem.

Kurš būs nākamais? :smiley: Varbūt LOKOS? Varbūt Menestrels? :raised_hands:

Nu okay, es nakošais.

Es Nikita.

1 Like

Meh gan jau rīt kaut ko uzrakstiīšu par sevi :smiley:

Pēc sportista izklausies. A kaut kādus darbus iekš PS pēc pasūtījuma taisi? ^^

Sportists švaks esmu, ja vien nav jāskrien uz veikalu pēc alus. :smiley:
Pēc pasūtījuma principā netaisu, jo darbi man top tikai tad, kad uznāk iedvesma, ļoti bieži darbus nemaz nesaglabāju, jo nav iznākuši kā iepriekš biju iedomājies. Vai tev bija kaut kas īpašs padomā?

Vnk intereses pēc jautāju, jo zin kā, sataustīt kontaktus nekad nav lieki.

Vari atzīmēt piezīmēs, ka uz 50/50 vari kaut ko sarunāt ar mani. :smiley: Ja darbu esmu spējīgs paveikt, domāju, ka nekādu citu problēmu nebūs.
Pa lielam esmu apguvis tikai foruma parakstus. Tagad vairāk sliecos uz web dizainu pusi, lai iemācītos elementus apvienot vienā kompozīcijā un saskaņot, kā arī uz ekrāntapetēm, lai praktizētos lielāka izmēra darbos, vienotas plūsmas radīšana un saskaņošanā.
Izklausās traki. :smiley:

1 Like

čau. :smiley:

1 Like

Beidz celt vecos topic augšā.

1 Like

Tak lai ceļ :smiley: Vai tad tev tas traucē? o.o

Sasveicināšanās tēmas ir īslaicīga rakstura. Tās pilnīgi noteikti nav paredzētas atkārtotai pacelšanai pēc pusgada. :confused: Šāda tēma dzīvo dažas dienas, labākajā gadījumā nedēļu.

Ohhhh… ok :smiley: