Jokus jokojot…
http://boards.4chan.org/pol/thread/220070265/all-us-military-personnel-is-currently-undergoing
Pffft. Ko viņi uzsāks ar 300k cilvēkiem?
Tas uzreiz novestu pie pilsoņu kara
300k cilvēku bombardēšana ir genocīds
Pieņēmu, ka būs komanda nešaut pa prom skrienošiem, ja vispār atradīsies kāds varonis, kas atnāks.
kas tev tādu idiotismu pastastīja?
Lūdzu es pacentos un atradu priekš tevis slepenos materiālus.
Ja kāds muļķis tomēr atnāks uz aizsargāto objektu un tiks nošauts, tad tā būs tikai un vienīgi viņa vaina. Un tas, ka kāds internetā tev pateica, ka tā nav, tas nepadara tevi par taisnīgu. ASV vienmēr ir rīkojusies maksimāli letāli pret likuma pārkāpēju. Viens brīdinājums ir maksimums, ko tu saņemsi no valdības.
Ir starpība kad nošauj vienu vai pāris simtus , tūkstošus
Novelc rozās brilles… Ja kādu idiotu tur nošaus, maksimums kas notiks, pāris protesti Vašingtonā, ko rīkos liberāļi. Kā minimums, katrs, kas tik tiešām grasās uz turieni doties, ir informēts, ka ASV armija atklās uguni un tas, ko viņi darīs ir tikai un vienīgi provokācija. Tik pat labi, ASV iedzīvotajiem ir satversmes un likuma iespējas padarīt Zonu 51 par publiski pieejamu.
Zinot nedaudz par to, kā neapmācīti un nesagatavoti zemnieki cīnījās viduslaikos, šīs fleshmobs ilgs ne vairak par 10 sekundēm un beigsies ar pirmiem šāvieniem, no kuriem lielākā cilveku daļa nobīsies un aizskries prom.
Es runāju par variantu kur legit 300k bruks virsū iekšā, bet nu ok
Tad visus 300k arī nošaus.
labāk par to pedofīlu epsteinu būtu uztraukušies, kura story most likely ir cover up ar to Area 51
Godīgi, es kādreiz vēlētos saņemties un uzrakstīt diskusiju “Konspirācijas teorijas” jo hell ye, man ir pilna kabata ar viņām
Šitam es tik loti piekrītu. Viss pasaulē notiek tikai tādēļ, ka kādam tas ir izdevīgi
Pēc visiem noteikumiem, tā arī būs. Bet neviens nav tik stulbs, lai pēc pirmā šāviena nebēgtu prom. Ja godīgi, šitas ir tik amazing social eksperiments. Pārbaudīt cilvēku “grupas instinktu”, pārbaudīt Area 51 drošību, nogalināt “rebelus”, kas tikai degradē mūsu sabiedrību, pārbaudīt interneta influenci uz sabiedrību…Lai cik ciniski šis izklausas, bet šis “meme” ir legāls eksperiments, kur var pārbaudīt mentālo stāvokli sabiedrībā. Cilvēki maksā milionus un slēpj šādus eksperimentus zem zemes un zem “slepenajiem dokuemntiem”…
Neatbalstu vardarbību un šādus «eksperementus», bet ja viņi uzprasās un skrien uz lodēm tur, kur viņus neviens nesauca un nelaida, paši vainīgi.
Šāda te veida events bija arī musulmaņu Mekai. Iesākās ar “If we naruto run, they won’t hit us with their rocks. Let’s see them virgins”. Nu nez vai tikšu, bet pieteicos