Area 51 raid meme

2 Likes

Jokus jokojot…
http://boards.4chan.org/pol/thread/220070265/all-us-military-personnel-is-currently-undergoing

1 Like

Pffft. Ko viņi uzsāks ar 300k cilvēkiem? :smiley:

nošaus

Tas uzreiz novestu pie pilsoņu kara

Tas izveidotu tikai bildītes internetā.
Laikam esam aizmirsuši, ka Whole world is watching :smiley:

300k cilvēku bombardēšana ir genocīds

Pieņēmu, ka būs komanda nešaut pa prom skrienošiem, ja vispār atradīsies kāds varonis, kas atnāks.

kas tev tādu idiotismu pastastīja?

1 Like

Lūdzu es pacentos un atradu priekš tevis slepenos materiālus.

Ja kāds muļķis tomēr atnāks uz aizsargāto objektu un tiks nošauts, tad tā būs tikai un vienīgi viņa vaina. Un tas, ka kāds internetā tev pateica, ka tā nav, tas nepadara tevi par taisnīgu. ASV vienmēr ir rīkojusies maksimāli letāli pret likuma pārkāpēju. Viens brīdinājums ir maksimums, ko tu saņemsi no valdības.

1 Like

Ir starpība kad nošauj vienu vai pāris simtus , tūkstošus

Novelc rozās brilles… Ja kādu idiotu tur nošaus, maksimums kas notiks, pāris protesti Vašingtonā, ko rīkos liberāļi. Kā minimums, katrs, kas tik tiešām grasās uz turieni doties, ir informēts, ka ASV armija atklās uguni un tas, ko viņi darīs ir tikai un vienīgi provokācija. Tik pat labi, ASV iedzīvotajiem ir satversmes un likuma iespējas padarīt Zonu 51 par publiski pieejamu.

Zinot nedaudz par to, kā neapmācīti un nesagatavoti zemnieki cīnījās viduslaikos, šīs fleshmobs ilgs ne vairak par 10 sekundēm un beigsies ar pirmiem šāvieniem, no kuriem lielākā cilveku daļa nobīsies un aizskries prom.

3 Likes

Es runāju par variantu kur legit 300k bruks virsū iekšā, bet nu ok

Tad visus 300k arī nošaus.

1 Like

labāk par to pedofīlu epsteinu būtu uztraukušies, kura story most likely ir cover up ar to Area 51

Godīgi, es kādreiz vēlētos saņemties un uzrakstīt diskusiju “Konspirācijas teorijas” jo hell ye, man ir pilna kabata ar viņām :sweat_smile::sweat_smile:

Šitam es tik loti piekrītu. Viss pasaulē notiek tikai tādēļ, ka kādam tas ir izdevīgi :stuck_out_tongue:

2 Likes

Pēc visiem noteikumiem, tā arī būs. Bet neviens nav tik stulbs, lai pēc pirmā šāviena nebēgtu prom. Ja godīgi, šitas ir tik amazing social eksperiments. Pārbaudīt cilvēku “grupas instinktu”, pārbaudīt Area 51 drošību, nogalināt “rebelus”, kas tikai degradē mūsu sabiedrību, pārbaudīt interneta influenci uz sabiedrību…Lai cik ciniski šis izklausas, bet šis “meme” ir legāls eksperiments, kur var pārbaudīt mentālo stāvokli sabiedrībā. Cilvēki maksā milionus un slēpj šādus eksperimentus zem zemes un zem “slepenajiem dokuemntiem”…

1 Like

Neatbalstu vardarbību un šādus «eksperementus», bet ja viņi uzprasās un skrien uz lodēm tur, kur viņus neviens nesauca un nelaida, paši vainīgi.

2 Likes

Šāda te veida events bija arī musulmaņu Mekai. Iesākās ar “If we naruto run, they won’t hit us with their rocks. Let’s see them virgins”. Nu nez vai tikšu, bet pieteicos :man_shrugging: