Apocalypse hotel: A Must Watch, recommended by yours truly

Slice of life seriāls par androīdu grupu, kas cītīgi turpina pildīt savu lomu: luksusa viesnīcas uzturēšanu cerībā sagaidīt savus viesus-cilvēci kas atgriezīsies no kosmiskās trimdas.

Pēc sinopses pieņemu mēs visi iedomājāmies, ka seriāls būs par eksistenciālo krīzi un sevis atklāšanu. Par to es teikšu ka tur mums ir tikai 15% patiesība.
" Achievement Unlocked: even with odds under 50/50 are not about probability, but chance"
“Coin Flip Unlocked!”

Produkcijas kvalitāte reizēm lēkāja, tā pat vizuālajam jāliek 8.3. Bet jāuzteic audio dizains, tas ir meistarīgi izvietots.
" Achievement Unlocked: Whistling indoors doesn’t matter anymore when there’s nobody there"

Seriāla gaita un plānojums galvenokārt man šķita kā komforta šovs izņemot sērijas 7-11, kur nevarēja paredzēt emocionālo gravitāciju un tās virzienu. Patiesībā pārsteidzoši kā ar relatīvi maz redzēta tēla monologu Cygames studija spēja iespiest kamolu dziļi arī manā rīklē.
" Achievement Unlocked: In rollercoaster microcontrollers remain unaffected. How about you, meatsack?"
“Uniterrupted Binge unlocked!”

Laikam mana mīļākā sērija bija ar galvenās varones piespiedu atvaļinājumu, kur teju visas sērijas garumā bija verbāls klusums. Kopā šovam manās acīs nepienākas nekas zemāks par 9.2.
" Achievement Unlocked: If we could rate you as customer you wouldn’t want to know your score"
Crying unlocked!

6 Likes

Par šo kaut kas ar auss galu bija dzirdēts, tagad gan būs noteikti jāskatās. :D