tāpat nešķiet worth the effort. Ja sevi saprast būtu tikpat vienkāŗši kā roltonu uztaisīt, sure why not, bet man ir aizdomas, ka tik viegli tas nav( un tas viss ego death vnk izklausās pārāk briesmīgi. Like, es pat dzērumā par darbu, vai iesākatajiem radošajiem projektiem domāju XD)
Like es saprotu ka alkahols ar ir šausmīgs, bet mazās dozās sevi kontrolējot ir ok un tu pat gandrīz nekādu efektu nejūtu. Ar šitām psihotropajām, manuprāt nav opcija… nedaudz patripot. Tā teikt aizbraukt līdz latvijas robežai, appēst gurķmaizītu un braukt atpakaļ
Pēc tā ko tu par sevi stāsti, es varu saprast ka šādi, uz iekšu vērsti prāta stāvokļi varētu būt nepatīkami Tāpēc nekad neko nevajag darīt sliktā garstāvoklī vai ja neesi pārliecināts, tai skaitā alkoholu.
@DiviViens varbūt tu esi redzējis, Netflixā ir doķis par to kā LSD un citas psihotropās vielas tika pētītas pirms war on drugs dēļ visi pētījumi tika aizliegti. Ļoti fascinējoši stāsti par to kā LSD palīdzēja vēža slimniekiem samierināties ar nāvi. Pretty intense experience.
Es ceru ka neuztver to kā izbraucienu Pārāk daudz savā galvā dzīvot ar tikai domām kā kompāniju var būt smacīgi
No tevis teiktā rodas iespaids ka tu centies izvairīties no emocijām, if that makes sense. Neskatīties tearjerker gabalus, nerunāt par smagām tēmām un iziet ar jokiem.
Par tearjerker pilnīgi piekrītu( bet pašlaik praktiski jebkas kaut nedaudz sentimentāls izsauc emocijas un asaras, just the mental stater I’m in)
par tām smagajām tēmam runājot… es pat nezinu, tas nav tā speciāli. Man vnk nav baigi daudz ko es varētu sniegt šādām diskusijām, un man bail urbties pārāk dziļi kādā, pārkāpt kaut kādas sev nezināmas robežas nejaušām. Un arī pašam negribas baigo trauma dump taisīt, jo i citiem garīgo sabojāšu, i pats būšu būšu kondīcijā, kad nerunājot aplinkus, man vajadzēs ilgu un garu apskāvienu un vārdus, “ka viss būs labi”
hei, ja es varu likt kādam nedaudz uzlabot garīgo un likt pasmaidīt, it’s a win
Tas stulbais moments kad nevari baigi neko te pierakstīt, jo viss kam es saku ka to nedarīšu, tāpat beigās izdaru atkal… jo redz ne visi mācās no kļūdām :D
Reiz pamēģināju zemledus niršanu. Biju lasījis un runājis ar instruktoru, ka ziemā ūdens ir dzidrāks, jo viss duļķis nosēžas lejā un vari tālāk redzēt. Tā nudien bija. Protams, spīdīgs sarkans striķis bija piesiets abiem, ka zināju, kā atgriezties, bet sanāca maza šaize - būdams zem ūdens, ieriju nedaudz ūdeni - un sākas “klepu lēkmes”, kas nav labi zem ūdens. Izpūtu lieko ūdeni ārā (priekšā elpošanas aparatām ir podziņa, kas palīdz izstumt visu ar elpu ārā). Bet sapratu, ka nevaru pilnībā paelpot. Tas bija moments, kad sapratu - ok, galvenais nomierinies…
Jāuzpeld īsi, lai izklepotos - skatos uz augšu, neredzu kur ir izeja, jo ledus pataisa visu pilnībā līdzīgu zem ūdens. Ledus ir gluži kā vāks pārlikts pār tavai galvai - pilnīgi nevar saprast, kur ir izeja. Tad atcerējos par striķi un sekoju tam atpakaļ. Never again
Aukstā ūdenī, kur ir -20 grādi, varbūt jā, bet ja ir ledus pāri galvai - eeeeehhh, noteikti padomāšu.
vēl viens ienāca prātā - iet mežā vasarā bez groziņa un naža. Pat ja tā ir tika pastaiga vietā kur sēnēm nu nevajadzētu baigi augt…Nē. man ir apnicis sēnes bāzt kabatās un mēģināt tās nogriezt ar priedes šķipeli
Es tieši domāju tīru nikotīnu. Pa manam kolīdz tev ir izveidojusies tolerance, jūti maz efekta, taču baigo atkarību. Kofeīns salīdzinājumā ar to dod daudz efekta un minimālu atkarību.
Es jau eksistēju ar tādu domu gājienu bez psihodēlikas. Tas būtu amizanti, ja zem sēnēm pavilku uz citu pus. :D
Pēc idejas autistiem ir tendence ieciklēties uz lietām, man tā ir maz. Tur ir gan savi plusi gan savi mīnusi. Par kaut kādu soc. tīklu radītu uzmanības deficīti es gan nebrīnītos. :D
Personīgi, man prātā nāk divas lietas… mēģināt pīpēt kko, jo man pietiek vienreiz ar 30 min bezpārtraukuma klepu, un skriet 4km ar beigtu potīti, jo kaut arī izdarīju to kkādas 10+ dienas atpakaļ, vēl ar vien to jūtu😅
Tagad, pēc vairākiem mēnešiem varu pārliecināti teikti, ka nekad vairs nemēģināšu trauma bondot ar kādu, un vēl jo mazāk mēģināt ko romantisku bīdīt no šādas sapazīšanās. Rezultātā tu dabūsi personu, kas randomā paranoisku un naidīgu bs sāk rakstīt soctīklos privātajā, tik ļoti ka vajadzēja šo bloķēt. Looking back tie “Es tevi piedzirdīšu un tu pat nezināsi ko naktī ar tevi daru” jociņi no viņas puses itkā bija nedaudz red flag