Es pis! Noteikti nobijaas no cilveeku skaita.
huj viņu zin. tagad steidzami skriešu pa visiem kafūžiem un iestādēm ar telpām, kur man pazīstami admini ir
Kaa ar NVO namu?
tas ir purčiks un man ar viņiem nekāda sakara nav…
Cik cilvēki pieteikušies? Zinu, ka Get Smart cafe mēdz uzņemt visādus meetups, bet tur nav daudz vietas. http://www.getsmartcafe.lv/lv/news
Teika*
Hmm, nu tad es nezinu, jo mums reaali kaut kaadu elektroniku arii vajadzees.
Paskatīšos iestādi, pieņēmu, ka par brīvu viņi mūs ar elektroniku nelaidīs… ( kā arī galda spēļu kolekcijas viņiem nav )
Probably. Diez vai atradīs kaut kur par brīvu, ja nav pazīstami.
@m1raz Kā alternatīva, vari painteresēties pār nākošo nedēļu. Datuma pārcelšana par nedēļu, vēl iekļautos pieklājības robežās.
cik atceros forumā bija cilvēki, kuri atprasijās no darba tieši 05.02.2016 sestdienā. Būtu visi nekorekti tagad teikt, ka viss, ko viņiem tagad jāatstrāda ir deļ vienas brīvdienas mājas…
Taisnība… esam mazliet iespiesti stūrī.
Ja tas būtu nenopietni, varētu aizrunāt mazākajā telpā vietu, bārā Ala? Bet man nav ne jausmas, ko jūs tur plānojat, plus es nebūšu
jap ja nenotiks 5. , nu pārcels bušu mad un diezvai nākšu uz pārcelto datumu, jo es arī sev mainījju maiņas, nebija viegli to dabut gatavu .
Paarcelsi datumu, koks tev atradiisies, kur saule neiespiid!
Tie tavi pēdējā laika vaļasprieki sāk palikt aizvien apšaubāmāki…
Nekas daudz jau nav mainiijies.
Gaidam nākamo pasācienu =]
Jap! …tikai nākamreiz būs māzāk jādzer līdzi @Especti, savādāk vien sūdi sanāk
Mazāk jāatpaliek no viņa vai mazāk jālej viņam? Tas pirmais kaut kā izklausās labāk.
Mazāk sev jālej