Tātad, kā saprotu, drīzumā notiks priekšnesums Arēnā Rīga un pie mums tā kā ir vēlme doties, taču labāk būtu barā. Lētākās biļetes sākas 22 EUR. Arēna Rīga priekšnesuma links
Kas vēlas doties?
Gribu iet
Negribu iet
Vēl domāju
0voters
Lapas apraksts par skaņdarbiem:
No Hajao Mijazaki klasiskajiem šedevriem līdz mistiskajiem Tetsuro Araki varoņiem… Vairāk nekā 20 skaņu celiņi no slavenākajiem anime seriāliem piepildīs jūsu vakara kultūras telpu.
Jūs sagaida mūzika no Naruto, Attack On Titan, Howl’s Moving Castle, Spirited Away, Dragon Ball, One Piece, Demon Slayer, Tokyo Ghoul, Domestic Girlfriend, One Punch Man, Bleach, Cowboy Bebop, Hellsing, Princess Mononoke, Fullmetal Alchemist, Death Note u.c.
Ieguglējot "anime simfoniskais orķestris" var viegli atrast.
Bet nezinu. Tajā dienā brīvs esmu, cena ar ir itkā pa kabatai bet man orķestra mūzika galīgi neinteresē
Shadowrise
Itkā bija doma, bet vēl domāju
HentaiHercogs
Nē, nu ja noformējas gājēju grupa tad jau var pievienoties
xHorrorGirlx
Same nevaru izdomāt vai jēga tērēt naudu uz to
jurchiks
simfoniskie orķestri patīk, bet anime tēma kkā pie kājas... Nav tā, ka negribās, bet nav arī baigās gribēšanas. Ja savāksies saujiņa gājēju, tad moš varētu pievienoties.
starp citu, ņifiga nevar viegli atrast...
man vispār nav gūglē neviena adekvāta rezultāta šādam meklējumam, man tur bāž fkn tiktoka video
HentaiHercogs
Es vismaz pieļauju ka tas ir tas
jurchiks
Tomodachi, kawaii laiks tuvojas!
CRINGE!!!
oh my god, that poster! whyyyyyyyyyy
They could have made it seem cool, which, unless the musicians do cringey shit on stage, it probably will be, but instead they made it look maximum cringe