Anime ko es šobrīd skatos

Sāku skatīties šo, gandrīz vai 30 gadu veca Anime. Kaut kas negaidīts, likās būs kaut kas klasisks par vampīriem, bet izskatās kā kaut kas oriģināls :D Un arī sākums, ir diezgan interesants, tik izskatās šī vairāk ir epizodiska Anime, kas grozās ap diviem varoņiem, katru sēriju ir cits gadījums. Žēl ka nav atjaunotā labākā kvalitātē, ir tikai 480p formāts, kas ir vēl kvadrātainais 4:3.

1 Like

huh…

2 Likes

Uzzināsim kas notiek ar Delicious in Dungeon, ja tu aizvieto ēdienu ar TV. :D

1 Like

izskatās, ka viena aina paslīdēja garām produkcijas komandai

tur točna kaut kas nepabeigts notiekas

1 Like

Atceros vienu Anime kur bija pāris defekti, vienā vietā roka nedazīmēta vai tml., bet tā bija svaiga, kad skatījos, webrip tikai bija. Kad izlaida BD versiju tur jau izlaboja defektus. Izkrita no galvas galīgi, kas par darbu bija.

1 Like

tas jau bija skaidrs no pirmās epizodes, ka akmeņi nav fokuss.

3 Likes

Nē nu kā to ņem, tie tomēr tādi kārtīgi laukakmeņi ir XD

1 Like

pēc šī varētu veco sēriālu pacelt uz skatīšanos

ak nē. Super izslāpis web komikss ticis pie adaptācijas:

hoooo, par agru topikam ar vienu sēriju bet šim ir viss. Horeogrāfija, stils, fantastisks audio dizains un direkcija.

throwback to 2018 amongus craze

1 Like

Brīnumainā gadījumā interesants, es noteikti turpināšu šo skatīties, ceru ka būs tik pat labs kā sāka

Sāku skatīties šai otru sezonu, vēl tik pusi noskatījos, bet otra sezona ir jūtami labāka kā pirmā

1 Like

oh shit! Beastars cameo

1 Like

Ja tā ir tā salaveča anime, tad oriģinālas manga ir beasts stars autores darbs

1 Like

tā pati. man liekas būs sezonas mīļākais gabals. Just the right amount of wacky.

but they did Legoshi dirty on that cover. He got so simplified he looks like Lenny from the Simpsons

1 Like

Romantiskā šausmu anime par dziļā depresijā esošu meiteni, un yokai kas vēlas šo apēst

3 Likes