Anime ko es šobrīd skatos

3 posts were split to a new topic: Uramichi Oniisan - komisks 30 gadīga bērnu šova vadītāja stāsts

Witch Watch - nice comedy show. Only 2 episodes in so far but the anime references in episode 2 were killin me :lmao:

Es pie kaut kādas 4. nometu. References ir jaukas, bet ar to bija par maz lai pārkāptu tai neērtībai ko rada galvenā duo dinamika

2 Likes

viegls pārsteigums, kad pamanīju visai plūstoši iemontētu anglisko tekstu fona ainā

4 Likes

Nu vellos, noskatījos beidzamo One Piece epizode, un tas Kumas backstory kļūst aizvien bēdīgāks un bēdīgāks :smiley: Gandrīz pašam jau asariņa nobira gliemež-telefona sarunas laikā. @salkineksa - minēji, ka mangu lasot pati nobirdināji asaras, vai ar anime tāpat?

Viens moments, kurš man ļoti iespiedās prātā, ir viņu netradicionālā pieeja vienai mazai ainai (skatīt zemāk) un tā mūzika (jebšu tās balsis!! Uh, uzreiz skudriņas lidoja pāri):

1 Like

Es One Piece tikai lasu, es skatīšos otro sezonu seriālam un gaidīšu jauno versiju, kad iznāks, tur būs mazāk sēriju arkās :D

1 Like

Es par šo joprojām prātoju - vai tiks izmantoti tie paši balss aktieri jaunajam One Piece seriālam? Es ceru ka nē :smiley: - visi jau ir seniori un nebūtu prāta darbs sākt no jauna

Nu Frenkiju jau nodeva jaunākai paaudzei aktieris :sweat_smile:

1 Like

Tiesa. Viņam vairs veselība neatļauj :sweat_smile:

iesāku šodien
good stuff

4 Likes

sāku šito. casual murder has never been so cute

2 Likes

did not expect this reference

Pagaidām Witch Watch baigi patīk - joprojām pilns ar anime referencēm, tropes and casual comedy.
Besides it has a Yoasobi opening :notes:

Iesāku Ben-To
Iespaids pēc 1. epizodes: “What the hell did I just watch? This will be good” :sweat_smile:

3 Likes

šitā man watch-listā :clap::clap::clap:

2 Likes

Noskatījos visas epizodes kas iznākušas līdz šim brīdim, ir okei manta, bet gribētos, lai galveno varoņu dinamiku, un cik tā patiesībā ir drausmīga, parādītu arī no malas. Jo savā būtībā tas ir stāsts par mazgadīgu kuudere algoto slepkavu un viņas tikpat mazgadīgo un super entuziastisko pārinieci kas nodarbojas ar pierādījumu likvidāciju, bet biezais moe slānis tam neļauj izpausties. Prasītos maķenīt vairāk tos tumšos elementus, pat maķenīt gore, lai cutesy randiņi un slapkavnieču savstarpējā plaukstošā romantika spētu labāk izcelties. hz, varbūt pēdējās epizodes mani vēl pārsteigs

1 Like

Kā tev patika robota sērijas beigas?

Pārsteidzoši melanholiskas beigas ļoti absurdai epizodei. Ironiski ka pirmais “cilvēks” kura zaudēšanu viņa pārdzīvo ir ļoti obvious robots

witch watch 10 epizodes sākums, es nevaru, ņirdzu jau kādas 10 minūtes

1 Like

tēlu dinamika bija visai pavāja bet bija labi sastādīta starpkultūru attieksme. Būtu gan pieticis ar vienu romantisko interesi, bet vismaz tas aspekts netraucēja vienmērīgai notikumu progresijai. 5.9/10