Skatos anime, kur galvenais tēls ir savos 30 gados. Strādā ar kolēģiem bērnu seriālā, bet aiz viņa smaida slējās rūgtā dzīves pieredze, ko viņš māca bērniem (Par dzīvi, par darbu u.c).
To visu laikam paspilgtina kolēģi, kuriem ir tādas pašas likstas viņu dzīvē. Piemērs - kolēģis ienāk un saka: “Urumichi-san, do you know Richard Feynamm?”
Un tad sākās šis:
Galveno varoni ieskaņo tas pats, kurš ieskaņojis Levi Attack on Titan vai to Saiki-san.
Nu vellos, noskatījos beidzamo One Piece epizode, un tas Kumas backstory kļūst aizvien bēdīgāks un bēdīgāks Gandrīz pašam jau asariņa nobira gliemež-telefona sarunas laikā. @salkineksa - minēji, ka mangu lasot pati nobirdināji asaras, vai ar anime tāpat?
Viens moments, kurš man ļoti iespiedās prātā, ir viņu netradicionālā pieeja vienai mazai ainai (skatīt zemāk) un tā mūzika (jebšu tās balsis!! Uh, uzreiz skudriņas lidoja pāri):
Es par šo joprojām prātoju - vai tiks izmantoti tie paši balss aktieri jaunajam One Piece seriālam? Es ceru ka nē - visi jau ir seniori un nebūtu prāta darbs sākt no jauna
Noskatījos visas epizodes kas iznākušas līdz šim brīdim, ir okei manta, bet gribētos, lai galveno varoņu dinamiku, un cik tā patiesībā ir drausmīga, parādītu arī no malas. Jo savā būtībā tas ir stāsts par mazgadīgu kuudere algoto slepkavu un viņas tikpat mazgadīgo un super entuziastisko pārinieci kas nodarbojas ar pierādījumu likvidāciju, bet biezais moe slānis tam neļauj izpausties. Prasītos maķenīt vairāk tos tumšos elementus, pat maķenīt gore, lai cutesy randiņi un slapkavnieču savstarpējā plaukstošā romantika spētu labāk izcelties. hz, varbūt pēdējās epizodes mani vēl pārsteigs