Anime ko es šobrīd skatos

ož pēc No Game No Life no Wish

Kingdoms Of Ruin

Love me a revenge story
:ok_hand:

1 Like

Sāku lasīt mangu, good stuff! Animei pārsteidzoši zems reitings, nez vai tik švaki uztaisīts?

pēc pirmajām ep šķita ļoti edgy un atmetu malā. @Shadowrise pēc tam paliek labāk?

Pagaidām tik 4 sērijas redzēju, bet man patīk

1 Like

sign of affection reizēm ir tiiik atmosfēriski kadri

2 Likes

IMO pretty clear cultural reference to a famous painting by Hopper:

Train to the end of the world izskatās interesanti…sireāli absurds post-apokaliptisks slice of life?

cerēju ka būs “soul food” anime, bet pagaidām izskatās ne pārāk cerīgi

man pa lielam ar bij tāda cerība

Par cik iznākusi jauna sezona Blue Exorcist, izdomāju no jauna noskatīties visu no sākuma, jo kādus 80% no visa aizmirsu (skatījos ļoti sen)

Redzējām pirmo sēriju Konosuba, tik sen neesmu tā smējusies :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Tik ņem vērā ka puse šīs pirmās sezonas ir anime original un nav saistīta ar 2017 Kyoto sāgas sezonu un šo jauno un nākošajām sezonām, kuras tieši ir mangas adaptācijas.

1 Like

Kaiju no 8 pirmās 2 ep tiiik labas.ja tā turpināsies, būs episks gabals

1 Like

Tagad arī noskatījos pirmo sēriju no jaunās sezonas.
Laughed my ass off :lmao:

Manuprāt viena no labākajām komēdijas žanra anime :D

Konosuba still killing me :lmao:
Also, how is Darkness the most normal character in the latest season? She’s changed a lot :sweat_smile:

Tas tiesa! Man jau liek pasmieties kad kāds runā ar Kazumu un tik viegli fonā var dzirdēt “Hai, hai, Kazuma desu”.

Ja runājam par komēdijas žanra anime, vai ir kādi ieteikumi? Es visu laiku meklēju ko papildināt (it īpaši tādas, kuras nebaidās pasmieties par visu).

Pašam ir patikušas šādas:

• Gintama (absolūts favorīts);
  • Grand Blue;
  • The Daily lifes of high school boys;
  • Aho girl
  • Tā pati Konosuba.

Varbūt nāk vēl kādas prātā?

Asobi asobase. Neļauj openingam sevi apmānīt, tās meičas ir unhinged

Hinamatsuri - komēdija ar sirdi

Cromartie highschool - over the top retro absurdija ar frediju merkūriju

Gekkan shojo nozaki kun - līdzīgi kā konosubai visi tēli ir idioti, bet te vairāk ierēc par romantisko mangu klišejām

SKET dance ir no garajām un ļoti atgādina gintamu savā humorā( palīdz fakts ka liela daļa VA ir tie paši un ir pat bijis crossovers)

Binbougami ga! Arī izteikts 2000 vaibs- ļoti daudz parodijas un over the top momentu un perverss melnādains budistu mūks vārdā Bobijs

1 Like

Nu viņa ranobe liekas, ka palika normālāka maķenīt :sweat_smile: