Animaji veikals Origo

Bit late to the topic, bet Animaji saits ir reāli nelietojams. Viņiem pilnīgi viss ir klasificēts pēc frančīzēm. Līdz ar to, tu nevari vienkārši nospiest ‘‘kārtot pēc zemākās/augstākās’’ , pēc ‘‘jaunāka/vecāka’’ izlaiduma datuma, utt.
Un protams, šausmīgais uzcenojums. Es pasūtot no Japānas samaksāju mazāk neka Animaji par piemēram, POP UP figūru lol

Like come on bro… :rofl:

Vs

1 Like

Cenas ir uzskrūvētas, bet ir lietas, kas maksā okei :sweat_smile:

a otrais veikals kāds?

AmiAmi

Par to naudu ko viņi grib par 1/7 figūriņu, tur var dabūt bjd 1/3. :)

Viņiem tas Akropoles veikals jau vaļā? :thinking:

Jau no 4. maija

1 Like

Citējot Aleksi

Originally sent in Pastāvīgo istaba
H_Hercogs

Nu gan animaji ir tāds piķis iegrūsts…riga plaza ar būs veikals

3 rīgā un overall 5tais latvijā laikam

Animaji izplešas, ka tik turies.

Source to my claims

Interesanti kurš pērk visas tās figūriņas. Tām taču vajag tik daudz vietas atrast mājās.

1 Like

Manuprāt viņi vairāk spiež tieši uz anime merch. Un vienai figūriņai vieta jau atradīsies

Varu sadarēt ja būs 18+ section klienti būs.

Nav naudiņas iepirkties tur :disappointed_relieved: bet labs stuffiņš tur ir :smiling_face:

Vienā skapī jau pēc idejas daudz var sabāzt. Kādās 3-4 rindās var salikt. :D Varētu būt, ka tur arī ir izteikta klientu grupa kas vēlas atbraukt uz lielo tirzniecības centru un nopirkt kādam ašo dāvanu. Animaji tomēr izvēle ir prāvāka nekā Jānī Rozē.

Kad es uz to visu skatos. Man prātā vienmēr lien doma, ko es citu labu varētu pa to naudu nopirkt. Man kaut kā vairāk velk uz tām interaktīvajām mantām nevis dekoratīvajām. Gundam bija ok.

Tas tikai tāpēc, ka neesi atradis savu big personality waifu uz ko skatīties nepārtraukti.

Viņiem šonedēļ atvērusies vieta Rīga plaza… ja kas…

Maciņu sortiments neiepriecināja…