Ajin: Demi-Human

Izskatās ok, nebija Ajin tādu ainu, lai varētu salīdzināt, bet patiesībā, Ajin kliboja drusku izpildījuma skaistums kaut kur :? Neatminos, šķiet, ka cilvēka figūrā vai vides attaisnošanā… Nu kā pats tikko apstiprināji, Sidonia nebija uzsvars uz cilvēkiem, kamēr Ajin uzsvaram bija jābūt uz cilvēkiem - un sejas man patika! kamēr Sodionia… neesmu tik daudz redzējusi, bet tie mati… jā… XD
Plus Ajin ir tumša noskaņa arī vizuāli ^.^ (es to nodomāju tieši sekundi pirms parādīja kadru, kur atrāda datora interface - dzīvespriecīgi gaiši zilizaļā tonī, lol :smiley: :smiley: )

Patiesībā… es negaidu feedback…so… man drīzāk būs šoks, ja kādam būs, ko teikt :smiley: :smiley: K.gan, ja taisītu tēmu, es gaidīju komentārus, jo nu… lasīju noteikumos, neatbalstītas - nekomentētas tēmas dzēšs ārā, trololol, ok, tas nebija, noteikti, domāts par anime apskatiem :smiley:
Hm… man gan patīk salīdzināt savu viedokli ar foruma viedokļiem, tdļ es bieži lūkoju; es patiesībā, nesen meklēju šeit iemeslu kdļ vsp biju pievienojusi Higashi no Eden watch list, jo neatminējos tam pamatojumu :smiley: jeb mulsināja, ko no tās gaidīt… :smiley: -kādu viedokli galvā oponēt ;o

Um… ja viss, ko vēlies pateikt ir “nekas īpašs”, es domāju, ka šie divi vārdi pasaka vairāk nekā tūkstots Rafaello :smiley: :smiley: vai vrb šos divus vārdus aizvietot ar kādu attēlu, kas izsaka Tavu domu? jeb iestrādā kādu frāzi/attēlu, kas pasaka visu domu, ne? Tādā veidā iegūsti savu stilu un lasītājs atpazīst signālu…
un apnikt lasīt var tikai tad, ja cilvēks nesaprot, kas tur notiek vai ir sveša valoda! :smiley: labi, labi, mūsdienās cilvēki ir tik pat necieņas pilni kā agrāk ->tl;dr<- :frowning: ( es mūžību lasīju itāļu detektīvu, jo tie itāļu vārdi krita ārā no galvas un tika biež pieminēti, ka bezmazvai pie galvassāpēm tiku, mēģīnot saprast kurš kam ko tur kad ar ko kura dēļ par ko… @_@ = detektīvi XD )

Ajin vizuāli daudzkas piekliboja, bet bija daudz labāk nekā ierastais JP 3d stuffs. Godīgi sakot neredzu problēmu ar matiem Sidonijā…

Šķiet tīri oki…

Kādēļ tad ko rakstīt ja negaidi pilnīgi pat nekādu response par to? :smiley: It īpaši ja ir vēl wall of text O.o
Neteikut, ka patīk salīdiznāt, bet esmu pat pārsteigts cik reizēm tas atšķiras šeit. Pierasts dzīvoties ar cilvēkiem ar līdzīgām gaumēm un tad boom forumā pavisam savādāki uzskati par tādu un tādu anime. :smiley:

Jā tāds arī ir variants, bet iztikt tīri uz bildītēm būtu…nez pārāk prasti. Varbūt tas arī daudkzo pateiktu, bet gribas rakstīt! :smiley:

Oo detektīvi ir fun! Palasi fraņču darbus, kur grāmatai aizmugurē ir kādas 10 lpp ar vārdu skaidrojumiem. GG vairāk škirsti grāmatu šurpu turpu nevis izbaudi lasīšanu :smiley:

1 Like

Tl;dr, bet ko sapratu - Ajin ir labs, bet Sidonia labaaks art, lai gan kompaanija taa pati. Runaajot par Sidonia, kopumaa shovs daudz labaaks, bet otraa sezona piekliboja. Paaraak daudz nevajadziigs fanservice, lai gan pa lielam tie pashi notikumi, kas mangaa vai LN. Neatceros, kursh bija source.

Tad laikam es vienkārši nobījos no šī kadra :D (nav tā šķipsnas labas…)
K.gan tikko pābraucot pār Ajin, tur īpaši starpības nav manās acīs - situāciju glābj tas, ka nav garu matu kā Sidonia, pārsvarā.

Kdļ rakstu? Tdļ, ka esmu balamute :D man patīk runāt - nepatīk uzklausīt un forums ir perfeka augsne manam netikumam :D Tu laikam bieži nesatiec cilvēkus, kuriem patīk vāvuļot O.o Lol, man dažādi viedokļi ir visapkārt, forumā es tieši varu atrast līdzīgu viedokli (vai vispār viedokli :D )

Atkarībā kādas bildes - try it! :D

LOL :D man tādas mocības bija ar viduslaiku(un arī vēlāku) darbu lasīšanu :D

@Especti oh oh… Tu te soli, ka Sidonia ir labāka… tad jau tas ir nākošais, kas man jānoskatās vai varu Tevi oponēt, jo pašlaik vēlos, jo Ajin sižets bija ļoti jauks - priekš savām tēmām un daudz mazāk drāma kā Tokyou Ghoul, uhh -.-

Meh tie mati. Netiektu, ka liktu acīm asiņot :smiley: Nekas tāds tur nav.

Pietiekami bieži…esmu uzaudzis tādā vidē :smiley: Bet parasti tādi cilvēki neraksta tik daudz tieši otrādi vnk irl pļāpā :smiley:

Sidonia ir tīr mecha…te nav daudzu, kuriem patīk mecha :confused:

Nu jā, mūsdienās 3D mati vairs neliek asiņot acīm… :smiley:

ak tā… tad man tas laikam no draugiem.lv ieradums - tur daudz sakrastījos, tā ka dzīvē nebija prakse daudz runāt tik rakstīt :smiley: :smiley:

Nu Code Geass skaitās pie mecha :smiley: :smiley: :smiley: tā ka… tpt kā echhi man tā ir vnk fona informācija, kas nedod neko - galvenais, lai trāpa uz jūtām ar saturu :cupid:

Neko nesolu. Tik staastu, kas pasham labaak pie sirds gaaja. Katraa zinjaa, pirmaa sezona no Sidonia ir brutaalaaka nekaa viss Ajin. :D Nu, kopskataa. Uz individuaaliem spiidzinaashanas gadiijumiem neskatoties. :D

Runaajot par zhanriem, viena no retajaam mechaam, kas reaali patika.

Un Code Geass manaa skatiijumaa tieshi nav mecha. :D Tur vairaak ir military ar mecha piesmaku iespaidiigaakiem efektiem. :D

1 Like

Ko - man šķita, ka galvenais puika ir maziņš, bet šais zīmējums viņs izskatās diezgan labos gados ;o

Tie ir zīmējumi, nevis ekrānuzņēmumi. Cilvēki kreatīvi izpaužas. Vai arī mangā varonis ir paspējis paaugties.

1 Like

man patīk ekrānuzņemumi, jo tie ir oriģināli :smiley: bet nu, zīmējumi ir skaisti ^.^

Ja nebūtu tā slinkojusi, tu varētu izveidot tēmu ar visoriģinālākajiem attēliem. :smiley:

mani jau brālis tikko nolamāja, ka es vispār sežu forumā, kad man ir atlikušas nepilnas 2 diennaktis līdz mēģīnājumam :see_no_evil: :speak_no_evil: :hear_no_evil:

oh boy, oh boy - vispār tai animei gaidīt 2. sezonu vai labāk pievērsties mangai - kāds iesaka? :smiley:

Pēdējo reizi kad pētīju mangu, tā nebija diži tālu iztulkota. Lasāmvielas nav daudz.

1 Like

Es tā arī nepabeidzu seriālu, bet tas anime industrijai nebija šķērsis. Mūs gaida jau Ajin 2. sezona!
http://www.anime-planet.com/anime/ajin-2nd-season

Jap, jap, jap hypppuuu!

omg, noskatījos 3 ep uun kluvu tiiiik nikna! - es gribu redzēt jau tgd ceturto ep! AAAAAAA! :smiley: :smiley: so excited @_@ (tpt negribu sākt lasīt mangu xd)

Īstenībā tu daudz nepalaid garām. Pēdējo reizi kad to pētīju tai nebija iztulkotas pārāk daudz nodaļu. Varētu būt, ko otrā sezona noķers mangu.

1 Like

demn jauna ep (4ep)

neliesls spolers

demn nedomaju ka vinsh bus lidojoshais

1 Like

Žēl tikai, ka OP sux. 1. sezonai bija tik labs un atbilstoš.:heart_eyes:

1 Like

Ja tu doma to ieprieksejas epas beigas jau to vareja saprast, pedejie kadri salika punktus uz i…