AFK Journey jauns apdeits

AFK Journey jauns apdeits, kaudze jauna kontenta, new storyline & quests.
image
Kādu nedēļu-divas cerams būs interesanti.

Visai dāsns update, negaidīti daudz talantu materiālu ko ir visgrūtāk ievākt.
Vilcienus arī kādus 100 dabūju, izkrita 5 varoņi + tas ko par brīvu iedalīja no 5. Nefrakcijas.

1 Like

Man vēl 11h jāgaida līdz sāksies.

Tagad īsti nesaprotu kas deviem galvā notiek… Mazliet pieregulējuši PvE līdzsvaru, nesanāk izsisties līdz 130% pārākumam bet kas ellē ratā notiek PvP pusē: kas šitie par jocīgiem placeholderiem? Kas, spēlētāju pietrūkst?

Nu vismaz šīs sezonas saturs tik traki nesmird pēc AI

1 Like

Man atkal ir interesanti, daudz, ko darīt.
Also, pavisam nesen struggloju Abyss pacelties kaut par vienu stāvu, ne pa kam negāja, bet šodien:
image
vnk paņēmu pirmo suggested “Recommended” komandu un skatos - kāpj, kāpj, un vēl joprojām kāpj!!! Es tāds holy shit, NOICE!

Edit: wait, WHAT?
image
:sob: :sob: :sob:

Ja nu kādam interesē, tad šī komanda izgāja visus šos Abyss līmeņus uz auto

image

Jā, es arī biju mazliet pārsteigts kad AFK beidzās un abyss pēc tam arī.
Vot pēc tiem sarkanajiem kristālaiem gan es visu šo laiku dzenos, agrāk abyss nedeva pavisam. Viss bloķis ir uz viņiem ņemot vērā ka vajag teju 400 lai sasniegtu augstāko līmeni.

1 Like

AFK beidzās?
Man vēl nav beidzies, es esmu 319tajā stage šobrīd.
Beidzās non-season AFK stages, jo tur bija tas server race to highest un tad vsjo. Tas gan ir debīli, ka tas nav infinite tbh, varēja kā minimums ļaut visiem spēlētājiem uzkāpt līdz augstākajam sasniegtajam līmenim, tagad sanāk, ka tie, kas izsitās tajā race, arī ikdienā saņem daudz vairāk profita, un neviens pat nevar pietuvoties. Super unfair.

Sarkanie kristāli man vēl tā, es paskatījos to EX ieroču apgreidus un tbh vnk unlockot EX ir massive boost, bet pēc tam jau ir meh apgreidi. Atsevišķiem personāžiem ir kaut cik meaningful +5/+10, bet +15 neesmu vēl ievērojis, ka būtu reāli tā vērts baigi uz to fokusēties.

E.g.:

Nu nav tie 5% tik būtiski.
Bet šis gan varētu būt labs bonuss (I have no idea how important Vitality is):

Un šeit vispār nav skaidrs, kādi bafi tiks doti, which is annoying considering there’s SO MUCH DETAIL on everything elsewhere:

Nvm, sapratu, bafs ir tas pats, ko dod viņas Revitalize skills:

That is actually worth it.

Pa lielam tikai stat boost ir tas reālais bonuss.

Update: Supreme Arena tikko izsitos šitā:
image

jo es agrāk nepareizi sapratu savu vs pretinieku komandu spēku.

O, ku sulīgi izvilku:

1 Like

Šis man palīdzēja atštaukāt sesto steidžu, moš vēl kādam noderēs. Joprojām neesmu iedziļinājies personāžu skillos :sweat_smile:

Manas ģildes čatā kāds čalis iemeta kodu, kas dod lādi ar vienu Hypogean/Celestial hero shard: YSDBHADWB
And with that, my Reinier is Mythic. Still needs Mythic+ for the weapon, but soon.

Aha, tas bija par soc tīklu sekotāju sasniegumu.

1 Like

Treknākais rolls līdz šim, iirc.

1 Like

Beidzot pa ļoti ilgiem laikiem tiku līdz galam. Man liekas, ka kopš tās pirmās reizes, kad tikko sāku spēli, nevienu citu reizi nebiju uzvarējis. Šoreiz baigi paveicās, ka man iebaroja supreme Reinier kā Trial card, pirmo reizi tādu vispār ieraudzīju. Tiesa, to es nopirku tikai pirms pašas pēdējās cīņas.

1 Like