heisa @AFC_Grupa
nyu ko AFC vadība kas butu es izdomaja ka vajadzetu savakties AFC biedriem un toposajiem biedriem. mans plans ir to izdarit **_
so piektdien jeb 09.09.2016 plkstens 18.00
_**. es veiktu nelielu nopratinasanu, jus varetu nakt ar saviem jautajumiem kuri sasapejusies veidojot kosplejus utml…
ka ari apspriestu AFC turpmako dzivi…
ko sakat par so?
nu man šī ned nogale baigi pilna… piektdien jau varu mēģināt tikai tikt, bet neko nesolu… vismaz ka paspēšu. Man ir jātiesā fotoorientēšanās mežaparkā, un sestdiena svētdiena paiest Nike Riga Run-ā…
Njā… sheeeeep cik viss ir aizņemts… ja izpildīsies tas uz ko eju, tad nākamo ,mācību gadu laikam vispār neatiešu no grāmatām…
nya manam nedelas nogale ar aiznemta tape meginu bidit uz piekdienas vakaru, bet jaskatas mos var ari atrak kadu vakaru, skatisies ko citi teiks…
nya izklausas jautri…
Es varbūt varētu tikt. Kāpšana ir Olimpiskais sports, nesen kļuva, sākas intensīvie ilgtermiņa treniņi, izlases izlasei. Tāpēc nesolu, bet varbūt tieku
nuu darbu beigsu 16:00 kamer aizliedisu pie autenes bus jau pieciem pari un tad vel videji tri stundas -20:00 Riga un vel unicaf celsmvideji 20:30 tad jau cilveki bus izklidusi un galvenais viss jau izrunats atceroties pagajuso meetingu
Nya izklausas tragiski… bet nu es personigi cafe apgrozisos lidz kadiem 23.00… nya pielauju ka tev varetu but taisniba ka lidztam laikam viss varetu but jau apspriests…
jaa atcerejos nerunajot par to ka 20:30 bija pedejais autins atpakal uz majam man lol jegas braukt nekadas tapec velejos vaicat vai tik steidzami viss tas ir mosk uztaisi nakamo nedelas nogali jo skatos kurais cilveks netiek …vai nu piemekle laiku kad vairakums var ierasties …ta mes pagajusa reize ieguvam razultatu kad visiem biedriem pajautajam kad var un tad apvienojam to laiku kad apmeram visi var un vola meetins bija un super iepazinos ar daudziem jauniem un protams jaukiem cilvekiem un proti so to jaunu par cosplay un pasu conu ar dabuju uzzinat
well nakosnedel bus ka bus ar laikiem man un vel citiem jo lidz anime matsuri palikusas mazak ka 3 nedelas un japaspej uztaisit visiem pieteikumi un japabeidz cospleji tapec ja soreiz nekas pratigs nesanaks tad nakama reize butu tikai pec matsuri un vienu jautajumu kuru gribu apspriest tas baigi ietekmetu… bet nya tev personigi taja datuma meginat ierasties ir pilnigs beztolks saja reize, nekas jebkura gadijuma sis nebus pedejais meeting meginajums
njoooo! Tikai ne piekdien… :'D (( Es teorētiski tieku, taču man 20.00 ir kursa ballīte xD es vienkārši būtu ļoti īsu laiku ))
Grūti teikt kad es varētu tikt… iespējams(?) jebkuru dienu nākamnedēļ, bet uz vakarpusi…