Kādā ziņā?
Es tak teicu, ka bilde ir vizuāls piemērs par maliņām kā izskatīsies😅
Bet kalendārs būs kā zīmēts…
Kādā ziņā?
Es tak teicu, ka bilde ir vizuāls piemērs par maliņām kā izskatīsies😅
Bet kalendārs būs kā zīmēts…
Aaaa OK, nesapratu domu līdz galam
Biju uz Āgenskalna Druku meistaru. Tur par A3 kalendāru, ar zelta spolītēm izmaksas ir 8€ + PVN, ja ņem tirāžā uz 12 gabaliem.
Hmm, A4 tad jau vēl lētāk…
Viņi kaut ko minēja par attēla apgriešanu vai tml?
PDF fails viņiem der , neko speciāli nevajag?
Pagaidām izklausās, ka jādraudzējas ar Agensklanu…
Nu, it kā par to neko nebija minējuši. Es paspēju ierasties nedaudz īsi pirms slēgšanās, tādēļ nesanāca tik daudz jautājumu, bet es viņiem nosūtīšu failus pirmdien un skatīšos ko teiks.
Super!
Tad gaidam. Šie pašlaik visinteresantāk izklausās
Sveiki sveiki visiem!
Nu, esam tad beidzot printēšanas procesā, bet @xHorrorGirlx, kopējam failam, ko nošēroji, būtu jāizdara nelielas izmaiņas. Kāds varētu šo izdarīt?
Ko prasa drukas meistars:
Failiem būtu jāveic korekcijas.
Augšējā malā ir jāņem vērā, ka apmēram 7-8 mm no malas būs perforācijas caurumi un vidū apmēram 1cm pusaplītis āķītim, aiz kura pakārt kalendāru.
Dažām lapām ir teksti un attēli pārāk tuvu augšējai malai.
Tāpat arī nepieciešamas uzlaides 3mm apgriešanai. Respektīvi formāts un attēli jāliek par 3mm lielāki uz visām pusēm ar domu, ka šie liekie 3mm tiks nogriezti.
Tas nepieciešams, lai pie nelielām nobīdēm neparādītos baltas malas.
Vai kāds varētu veikt šīs nelielās izmaiņas? Un ja ir kādi jautājumi, droši prasiet - uzvaicāšu drukātavai, lai precizē.
es varu pēc darba piesēst parediģēt
aaa tas ir pdf formāts, tas ir sarežģītāk, bet man ir zināmas lapas kur šito var izdarīt
es tagad izgāja visiem labojumiem cauri, un radās baigais apjukums. pirmie divi ir vienkāršs risinājums, ieliekot lielāku atkāpi no augšās. Bet tad neizbēgami būs baltās malas, un viss formāta palielināšana ir bezjēdzīga. Jo es nesaprotu, kā var vienlaikus nebūs baltas malas UN attēli būt nostatus no augšējās malas
Un ja viņi grib laik katrs mēnesis tiek izmainīts orģinālfailā, tas būs čakars
tur dažiem ir jāveic photoshopa labojumi
@Mayo_Musketeer es vakara piesedisos un meginasu paskatities ko varu izdarit
Palielam vnk variants, tas ir kā sākumā rakstīju, ka būtu baltas apmales…
Dodiet ziņu, ko līdz sanāk šo izlabot. Tad turpināšu saziņu ar drukas meistaru