ir tādi, kas tic horoskopiem, ir tādi kas netic, bet vairāk vai mazāk mēs visi zinām, kas ir horoskops un ko tas dara ;D
atradu šādas tādas bildes “according to your zodiac sign”, ķip kāds kurš ir vai kas kuram patīk, atbilsoši katra horoskopam ;D [ ! ] disclaimer šis raksts nav jāuztver nopietni, tas ir domāts for entertainment purposes only.
Granātābols - well they are tasty. Laigan vīnogu sula is the best tho.
Fruit Tart - other ones are better.
Cinnamon Roll - not bad, but again, some other ones look better.
Cereal - really? naaah.
Pimple Patches - i don’t do all this stuff, bet pat kā čalim šis iespējams būtu noderējis.
Always picking up the tab a the bar - nope. Man vēl aizvien viens otrs aliņš stāv pieliekamajā jau kādu mēnesi vai divus ;d
Spends all night at Sephora - no i don’t, i ain’t a chick.
Flannel PJ pants - pēdējo reiz kad vilku pidžamu tas bija bērnudārza laikā. Bet varbūt arī ar tādām biksēm būtu ērti mājās tupēt, jo nu mājās nēsāju sweatpants.
Offset your carbon footprint - what? i need to fight the climat change?
Funfetti - no thank you. Cerams ka Vēzis (Edit: Skorpions nevis Vēzis) padalīsies ar Sarkanā Velveta kūku.
Tātad, kas Ūdensvīriem, vīriešu kārtas pārstāvim, patīk un garšo, un dievina, dara:
Ābols - nekas nav pretī, bet nepatīk skaņa, kad tos mizo. (jā tur ir skaņa un ejiet bekot)
Ice Cream Sundae - atzīšos, patīk dažādas izvirtības saistībā ar saldējumu.
Apple Fritters - nezinu, kas tie tādi, bet pieņemu, ka saistība ar ceptiem āboliem - garšo , dievinu.
Veggie Omelette - omleti dievinu. Sīpolu lokus pieberu reizēm. Bet veģetāriešu virtuvi neatbalstu. Bet neesmu pret.
Face Mask - vienu laiku aktīvi lietoju sejas krēmu. Pārstāju. Izbeidzās un slinkums pirkt(meklēt).
Never taking public tranp. - ja iepsēja tiešām izvairos. Uz darbu vai ikdienā ar velo - jautrāk un interesantāk.
Volunteering instead - nekad neesmu bijis. Ir bijušas domas. Bet ātri atkrīt.
Earmuffs - vienmēr esmu uzskatījis par gandrīz bezjēdzīgu un lieku. Nav mums tik lieli sali.
Shop-with re-useble tote bag - tīkla soma nav, bet atkārtojamos auduma un cita tipa somas izmantoju, tos pašus maisiņus nereti mazgāju uz izmantoju. Jep. Mazgāju maisiņus - samierinies cilvēk.
Pineapple upside-down cake - neesmu ēdis. Tagad laikam būs japamēģina. Bet kūkas garšo.
tātad laiks atdzīvināt mirušos topikus xD CANCER
1.Vīnogas (neiebilstu ,viens no maniem fav)
2.Apple Crumble xD
3.Bear Claw
4.Yogurt Parfair
5.Metallic Eyeshadow (Actually sounds like me xD)
6.Scented candles ( OMG YUUSH)
7.Camped out in line (naah)
8.Sweater (another naah,but at least im not underwear xD)
9.Drive less (Seeing as i like to walk around a lot then yea sure)
10.Carrot Cake
hmm…kas sanāk man
clementines -jup
creampuffs - jup
lemonbars neesmu ēdis
fancy outmeal… yes
eye cream - dafuq is that
7 step skincare routine -???. viss ko vajag ūdens un ziepes, un raupjākais dvielis ko var atrast
finished their shopping last year - nekad neesmu black friday atlaides ķēris
trennniņbikses- eh, tad viņas vēl ir jāmeklē
support carbon neutral brands-- pat nezinu patiesība. Man daudz vairāk atbilst pārējie - izmantoju sabiedrisko, šķiroju musaru, kompostēju(laukos), esmu iestādījis kokus, pērku vietējos produktus
cheesecake YES