Ar nelielu novēlošanos, bet te nu būs rezutāti zīmēšanas izaicinājumamCopycat Bez liela ievada viennozīmīgs uzvarētājs ir: @Salody ar savu ģeniālo darbu!
Dalībnieku bija gana, bet kā jau dzīvē notiek - visi balvas dabūt nevar… Tāpēc izvēlējos trīs labākos no kuriem viens saņems balvu kā arī atbildību rīkot #28AF.LV zīmēšanas izaicinājumu.
Mani favorīti: @Jua ar savu darbu apvienoja divas bildes no Pāšbildīšu striķis - kas arī aizsāka visai interesantu diskusiju:
Bet uzvarētājs var būt tikai viens!!! Apsveicu @dafqamidoinhr ar uzvaru, nezinu kāpēc, bet pēc lieldienu saieta man šī bilde šķita vēl smieklīgāka nekā pirms. Congrats!!
Wah, paldies, paldies par laipnajiem vārdiem. Un jā, ja balvu kādreiz dabūšu, safočēšu visu
Tagad atkal grūtākais uzdevums izdomāt jaunu uzdevumu . Bija forši ar balvām, bet pašai man nav ne graša, ko piedavāt uzvarētājam. Varbūt ir kāds nesavtīgs cilvēks, kurš gatavs piedāvāt kādu balviņu un vabūt arī izdomāt kādu uzdevumu?
P.S, ja man būs brīvāks laiciņš, varu uztaisīt arī divniekaXrain emoji bildi
Tas jau nav obligāts pasākums. Es piemēram būtu hyped dabūt greenfield tēju. Un pat tas arī pof itkā. Galvenais jau, ka ir kas piedalās un padalās ar saviem talantiem ko citi var novērtēt.
Zinu, ka balvas nav obligātas, bet cik jau esmu izaicinājumus taisījusi, atsaucība vienmēr bijusi maza. Vismaz ar balvām ir kaut kāds pamudinājums tautai kustēt
Nu mēs varam uztaisīt dekoratīvo lampu ko uz galda turēt kurā ir izgriestas figuriņas utt
tādu ar slēdzīti kā nakstslampu, man tik nav zīmēšanas prasmes tādas lai ko smuku uztaisītu, bet ar grafisko plaņšeti var Autocad programā ienest atēlu un tad izlāzerēt kā malas un salīmēt lampas formā kur iekšā spuldze. Pašas lampas formu man nav problēma uzrasēt. man tik vaig smukus aelus ko likt uz malām. Par tēmu nezinu, to arī varam padomāt, sen nav bijis kas abstrakts.
DM ja ir interese!
varam arī tā Man tik viņu vaidzēs dabūt kā vektoru līnijas AutoCad
kas nozīmēs tos pārzīmēt uz grafiskās ar daudz vienkāršākām detaļām
Vel viens variants ir šīs lampas!