2021 Pavasara Anime Sezona 🌼

Sveiki!

Kad veidoju topiku pirms mēneša būtu teicis “Pavasaris klāt … it kā, jo sniegs un neliels sals dažbrīd atkal parādās.”, bet nu tagad nav sniega un ar nav tāda sala vairs.
Pavasaris tiešām klāt un 2021 Pavasara sezona arī jau ir sākusies.

Šoreiz gan nekādu piebilžu un papildus info īsti nav šai sezonai.

Un arī, it kā, izskatās, ka šī būs tāda mierīga sezona.
Vienīgi varbūt dažas animes izceļas pāris iemeslu dēļ, vai specifikām ļautiņu grupām.

Kā piemēram:

Boku no Hero Academia / My Hero Academia - 5. sezona - Jo nu tā tak MHA, bet jāsaka ka izskatās ka hypes uz MHA ir tautā mazinājies. Nav vairs tik daudz un masīvu runu par to īsti.

Nomad: Megalo Box - 2. sezona - gan jau pavairāki ir hypā par šo.

Shaman King 2021 - Jo Shaman King esot bijusi viena no populārākajām animēm daudziem bērnībā 2000’s sākumā. Un šī versija iešot pa mangas gaitām, nevis anime original.

Edens Zero - Fairy Tale faniem gan jau šis interesēs, jo tā būs adaptācija mangai, kuru veidojis FT mangaka. Laigan šī varētu būt švaka, jo pa lielam laikam esot tas pats kas FT tik nevis fantasy, bet sci-fi stilā. So kind of rip-off, tik ņemot vērā, ka nevis cita mangakas darbam, bet vienam no paša saviem darbiem xd

Sentouin, Hakenshimasu! / Combatants Will Be Dispatched! - Jo oriģinalās light noveles autors ir arī Konosubas autors. So you know what that means ;d

Subarashiki Kono Sekai The Animation / The World Ends with You The Animation - Animes adaptācija spēlei. Es īsti nezinu vai tāda populāra spēle, vai drīzāk maz populāra, bet kulta klasika. Bet arī saistīta ar Kingdom Hearts spēlēm.

Fumetsu no Anata e / To Your Eternity - Oriģināla manga ir veidojusi tā pati, kas veidoja Koe no Katachi / A Silent Voice mangu.

Fruits Basket: The Final - it kā viens no populārākajām romance darbiem iegūs beigas anime formā

SSSS.Dynazenon - Turpinās SSSS.Gridman univers, tik ar citiem tēliem.

Ijiranaide, Nagatoro San - Bet galu galā šis laikam būs viens no gaidītākajiem un karstākajiem šoviem. Ja lasat mangas, tad būsiet šo noteikti manījuši paši var ar ka daudzi par šo runā.
Teiksim tā, uz Uzaki-chan pusi, bet tēli ir savādāki un šis ir interesantāks un jautrāks darbs.

Kas tad man interesē šajā sezonā?

Ijiranaide, Nagatoro San
Hell Yeah … Uzaki-chan, now Nagatoro, who’s next?
Esmu viens no tiem Mangu lasītājiem, kas pēdējos gadus ir uzsēdies uz šādām mangām - girl teasing a guy all the time. - kā piemēram Nagatoro, Anjou-san, Uzaki-chan, etc.
I hope that they don’t mess this up.

Ja kāds atminas, kā Uzaki-chan iekurināja twitter ar savu mazo augumu, bet lielajām personalitātēm un vēl šo to, tad Nagatoro iespējams iekurinās, jo šai ir tumšāka ādas krāsa un angliskajā nosaukumā ir vārds “bully” un tas ar būs manāms sākumā (laigan ar laiku tas būs tik teasings nevis bullying).
Ir bijis manāms viens otrs dusmīgais iekš twitter. Laigan es šaubos, ka šis būs tik daudz heiteru kā Uzaki-chan, varbūt tik pāris nejēgas atradīsies un ātri vien izzudīs.

p.s. Nagatoro is cool, but Anjou-san <3 for me.

Gokushufudou / The Way of the Househusband
Yeeeeeeeees, let’s gooooooo … viena no pēdējo gadu labākajām komēdijām iegūs animi.
Bet tajā pašā laikā ir smaga nopūta, jo kamēr traileris dot perfektu komēdisku vibe, tomēr animācija ir pašvaka un stīva, trūkst detalizējuma. Bet cerams ka tas ir tikai trailerī, cerams ka anime būs labāka.

Super Cub
Pamanīju šo sarakstā, nekādas intereses nebija. Bet tad uzmetu aci mangai, kādus 10 chapterus izlasīju, nu tad tagad ar gaidīšu animi.
Laigan jāsaka, ka nekā baiga tur nav, vienkāršs chill slice of life darbs. Pat pārāk vienkāršs, tā ka liekas ka kaut kas tur pietrūkst. Bet gan jau būs okey.

Minimāla interse.

I Shaved. Then I Brought a High School Girl Home.” Laigan nosaukums un plots liekas dīvains, tomēr varu galvot ka šeit nav nekas tāds trashy … vismaz tajos 30-40 iztulkotajos mangas chapteros, kuriem pārskrēju pāri, nezinu kā tālāk stāsts virzās un pietam light novelē.

Tāpēc ka esmu lasījis A Silent Voice mangu un man patika (laigan filmu vēl aizvien neesmu noskatījies), un kā topika sākumā minēju, A Silent Voice mangaka ir tā pati, kas arī šai mangai To Your Eternity.
Senāk uzmetu aci šai mangai, bet tik pāris pirmajiem chapteriem, it kā bija nice. Bet nu tautai jau patīk manga, cerams ka anime būs nice.

Es gribētu teikt, ka es šo piemetu sarakstam, jo senāk uzmetu aci mangai, bet es neatceros vai tā bija šī manga, vai tomēr cita ar ļoti ļoti līdzīgiem tēliem.

And these look kind of interesting.
Jouran: The Princess of Snow and Blood - MyAnimeList.net
Mashiro no Oto (Those Snow White Notes) - MyAnimeList.net
Godzilla: S.P (Godzilla Singular Point) - MyAnimeList.net
Mars Red - MyAnimeList.net
Tokyo Revengers - MyAnimeList.net
86 (86 Eighty-Six) - MyAnimeList.net

Eden (ONA) - MyAnimeList.net
Yasuke - MyAnimeList.net

ahh, baigi noslinkoju un ievilku ar šo topiku :/

Varbūt jau kāds no jums ir sācis ko skatīt no šīs sezonas, ja jau dažas animes jau sākās pirms vienas otras nedēļas!?

1 Like

Pamatā šoreiz tikai šīs man interesē.

Izskrienot cauri, kas būs Pavasara sezonā.

Šī ieinteresēja, tā paskatījos, ka characteri ir shadows, interesanti kāpēc, varbūt būs kāda interesanta mistika.

Izklausās varētu būt ok

Izskatās varētu būt interesanta.

Mazāk ieinteresēja, bet varbūt …

Intereses pēc mož izmēģināšu šīs noskatīties:

Cerams ka anime noturēsies līdz mangas līmenim :D

Kā arī to pašu es caru par šo anime, jo šī manga man iegāja sarakstā pie mangām kuras man ļoti patīk un iesaku pat citiem skatītes :D

Kā arī šī izskatījās interesanta bet maza iespēja ka skatīšos jo tas ir anime origināls, bet izskatās interesanta un varbūt, varbūt :D

No “To Your Eternity” ?? ;o

Sākumā man patika manga bet tad man viņa sāka šķist pārāk garlaicīga un paredzama, sen neesmu lasījusi, varbūt kaut kas ir mainījies :D

kind of late to post but :man_shrugging: