2020 Vasaras anime sezona ☀

Sveiki!

Pavasaris bija vēss un auksts. Bet ne tikai reāli ārā, bet arī sezonālo animju fanu dvēselēs, jo Korona daudzas Pavasara Sezonas animes aizgaiņāja vai nu Vasaru vai pat tālāk. Laigan ar jāmin, ka ir viena otra Vasaras vai Rudens anime, kas ar ir aizgaiņāta nedaudz tālāk.

Bet vasara ir klāt un ir karsta. Bet tāda ar būs drīzējā animes sez… hah, laikam tik ļoti nē … man likās ka vairākas animes būt atgaiņātas uz vasaras sezonu, bet tā īsti nav. Tik dažas. Vienkārši dažas kuras iesāka un tad iepauzēja ir tagad starp pavasara sezonas beigām un vasaras sezonas sākumu.
Bet arī paskatoties animju sarakstu var manīt tik līdz 30 animēm. (TV veida, neiekļaujot OVA, ONA, Filmas, etc.). Bet atskatoties atpakaļ parasti ir līdz 40 vai pat 50 animēm.

Bet nu dažas gaidīdākās animes no šīs tuvojušās sezonas anime skatītājiem:

Koronas atdzītās animes:
Re:Zero 2
SAO: Alicization 2
SNAFU 3
No Guns Life 2

Fire Force 2

The God of High School - un lūk vēl viena manhwa jeb ar webkomisks parādās.


Animes ar lielāko interesi:

Uzaki-chan wa Asobitai! / Uzaki-chan Wants to Hang Out.
Tāpēc ka jau pasen sāku lasīt mangu un daudz izlasīju. Viena no tām mangām uz kurām pēdējā laikā uzsēdos, kur galvenie tēli ir čalis un meitene, un meitene vai nu ķircina, vai kaitina puisi, jeb vienkārši neliek mierā. Slice of life ar vienkāršu komēdiju un ar bišk ecchi.


Animes ar vidēji lielu interesi:

Great Pretender
Vizuāli fantastiski un stāsts ar liekas ka būs interesants - zādzības, krāpšanas, kriminālie prāti, utt.
Un ar interesanti redzēt ka tas ir oriģināl darbs no WIT studijas.

Deca-Dence
Looks nice and interesting. Varbūt būs tīkams sci-fi veidīgs gabals.

Nihon Chinbotsu 2020 / Japan Sinks 2020
Zemestrīce Japānā, katostrofu anime, ''Tokyo Magnitude 8.0" vibes, cerams ka būs nice.

Umibe no Étranger / The Stranger by the Beach
Iepatīks poster art style (1. un 2.), tāds patīks un mierīgs, un arī vieta kur notiek anime ir Okinawa, tāpēc tas iedot tādu patīkamu un mierīgu sajūtu. Arī slice of life un romance, ok … bet tad ir viena cita lieta … this is some gay stuff and i’m not into it. … bet varbūt būs kas tīkams un kāds vienīgais yaoi izņēmums man.
https://myanimelist.net/anime/40615/Umibe_no_Étranger
(nezinu kāpēc šis links nestrādā tā kā pārējie, ka parāda bildi un daļu apraksta)

Shika no Ou / The Deer King
Neesmu fantasy fans īsti, bet man ieinteresēja noveles covers un ar laikam animei būs specifisks art style. Un arī apraksts ir ok. Cerams ka būs tīkama.


Animes ar zemu interesi:

Pasen manīju mangu, izlasīju vienu vai otru chapteru un pašķirstīju vēl vienu otru chapteru.
Varbūt būs kas pietiekami interesants.

Šo sarakstos es manīju jau sen sen. Bišk ieinteresēja, bet ar nepatika kaut kas tajā. Un tagad redzot traileri … uhhh, bad cgi un pati animācija nav patīkama. Izskatās pēc sliktas, vai zem viduvējas 2000’s otrās puses animes. … bet nu piemetīšu sarakstam.

Tikai tāpēc ka Anime Mans bija pasen paķēris mangu un ar prāto lūkot un saka ka tur pikanti, iespējams būs baigā cenzūra, bet nu tad jau redzēs, bet iespējams baigā kaka būs.

Šo ar Anime Mans ieteica, bet tāpēc ka balstīta uz Noveles, nevis Light Noveles, bet Noveles. Tātad baigāk un nopietnāk un labāk. Un pati novele laikam ir lieliska un tās autors laikam ar baigais profiņš.


@Jua re re ;d


Interesanti redzēt ka pilnais sezonas saraksts ir mazāks nekā citās reizēs. Ka nevis 40 vai 50 animes, bet gan tik ap 30. Un pietam Rudens Sezona ar izskatās ka ap 30 animēm tik. (p.s. TV)
Pat ja citiem sarūk skatāmā saraksts, tomēr vismaz neliekas pārbāzts. Tīkami.

Bet ko Jūs lūkosiet?

1 Like

Noteikti skatīšos šīs abas, kurām bija jau jābūt pavasarī.


Vēl šī ieinteresēja

No filmām šī interesē, jo skatījos Little Busters!

No OVA šī interesē, jo skatījos, Planetarian

1 Like

Ja būs uzkrītoša cenzūra, tad kā airing nevarēs skatīties, būs apmēram kādu pusgadu jāpagaida, kad BD izlaidīs.

Speciāli neskaitīju, bet var redzēt, ka šovasar ir krietni daudz mazāk kā.

Tās Anime filmas, kas bija paredzētas uz pavasara sezonu, laikam ir pārceltas pat uz vēl vēlāku, jo vasaras sezonā viņu nemaz nav.

heh, nemaz neievēroju. Uzmetu aci MAL un tur nekur netiek minēts kad tad būs.

10/10 unikāla, man reāli cepi… Apsveru pat domu pirkt VPN lai varu noskatīties visu nevis pa daļām. Nu nav brīnums, jo šo far Netflix nav mani pievīlis anime ziņā. Bet yes, so far pirmās divas ‘daļas’ bija awesome. Gaidu kad iznāks 3 vēl 2ep lai var noskatīties un atkal gaidīt. :sweat_smile: :joy:

1 Like

hell yea :smiley:

1 Like

Deca-Dence

Please please please be good

1 Like

No pavasara ongoingiem noskatijos tikai 2 šovus, nu un vasaras sezonas ieinteresēja tikai




1 Like

Gibiate pēc pirmajām divām sērijām pēc MAL vidējā ir jau nedaudz zem 5. Varbūt nav vērts skatīties, lai gan ne vienmēr vidējam vērtējumam var uzticēties, bet nu gan jau ne velti tik zemu lielākā daļa vērtē. Es vēl nesāku skatīties, domāju pagaidīt, kad būs vairāk sēriju, pagaidām neko spriest nevaru.

Es noskatijos abas sērijas un man uz doto brīdi labi iegāja, jo 2020 gada anime un atmosfēra kā 2000 gada animēs.
Jam reitings ir 5, bet tas no tā, ka cilveki jau kā saka жиру бесится.

Sāku skatīties Gibiate, pirmā sērija likās tāda ok, nu itkā ieinteresēja, bet nu ar katru nākošu palika neinteresantāk, kaut nē īpaši. Īsāk sakot pagaidām šķiet tāds pašvaks darbs. Pagaidām noskatījos 5 sērijas, redzēs, kas būs tālāk. Nav minēts cik sēriju vispār būs.
Par animāciju, nu izskatās tāda kā veca stila jeb kaut kas tāds senāks, bet tas nav slikti, bet man nepatīk tie briesmoņi, izskatās, ka viņi ir izgriezti no kaut kādas video spēles un ielikti iekšā animācijā, kas savā starpā galīgi nelīmējas kopā un tas tiešām krīt acīs.

Tātad zinot to, ka vainu summer season beidzas vai paliek pa 1 sērijai noskatīties, no 4 animēm esmu 1 nometis tas ir Gibiate, jo diemžēl blondā skolniece neglāba mani jeb deļ, kuras es skatijos… Re zero turpinajumu tā arī neesmu iesācis… Deca-Dence tam būs 10/10… SAO 10/10 un tālāk ir + divas jaunas Animes, kuras pievienojās mēnesi pēc izveidoju, ko skatīšos.


te iet uz 9/10 neskatoties, ka sižetu nerubiju vainu viņa nav, bet man tak vienalga galvenais Enjoy!
A šis ir kaut, kas unikāls it īpasi galvenais varonis, neskatoties uz citiem persiem, kuri… nē… par kuriem man ir vienagla jo viņi ir kā butaforijas… btw 8/10
2 Likes