###Abilities
Raw Abilities
Mouse Nature: 3
Will: 2
Health: 6
Secial Abilities
Resources: 3
Circles:1
###Skills
Fighter: 4
Scout:2
Survivalist:1
Armorer:1
Smith:1
Deceiver: 2
Forest-wise: 1
###Conditions
Hungry/Thirsty:0
Angry:0
Tired:0
Injured:0
Sick:0
###Traits
Clever: 1
Brave: 1
Sharp-Eyed:1
Name: Seyth
Home: Barkstone
Fur Color: Melna (Black)
Guard Rank: Tenderpaw
Cloak Color: Mīkst-ķepjiem vēl nav izsniegts apmetnis. (Menestrels)
Parents:Joseff;Profesija - Ieroču pārzinis (Armorer),Savu tēvu neatceros, jo nomira kad biju pavisam maziņš.Bet mana mamma(Kearra) stastija daudz lietas par viņu. To ka viņš bija izcils peļu sargs kas bija atzīts par varoni.
Kearra;Profesija - Audēja(Weaver), mana mamma Kearra ir parasta atraitne kas cenšas visu to labāko lai mani atbalstītu dzīve.No sakuma mana mamma bija pret to ka es iestajos Peļu Sargos, bet es viņu pierunaju. Mana mamma nekad nav bijusi Peļu Sargos, jo viņai tas likas parāk bistami. Mana tēvā viņa esot iemīlejusies no pirmā acu skatiena. (Patiesība mans Tēvs bija iemīlejies mana mamma ātrak tā mana mamma vismaz sakot. -.-)
Senior Artisan:Kvina(Quinn);Profesija - Biškope(Apiarist), meitene kas mani uzkata par savu mazo brāli. Kvinu es satiku “Shalebursow” ceļā uz “Lockhaven”. No sakuma man viņa likas divaina un nepatstavīga meitene, bet pateicoties viņai es nonācu “Lockhaven” gandrīz beigts,(Laikam no sakuma par maigu novertēju)bet tā viņa ir ļoti prasmīga un zinoša lietās(tajās kuras viņai protams intresē).
Mentor: Moira, 35 gadus veca tante, kura ir daudzreiz kaitinoša un filizofē par saviem idealiem (Dažreiz nožēloju, ka pieņēmu viņu par savu Skolotāju). Toties pretīm visiem saviem mīnusiem arī ir plusi…lai kā man ar to gribetos teikt, bet šoreiz nebūs. ;-; (Mekleju jaunu skolotāju)
Friend: Fins (Finn), bērnibas draugs ar ko planojām satikties “Shalebursow”. Bet jau vairākas dienas viņu gaidu.
Enemy: Moira, mēs viens otru ienīstam.^^
###Rewards
Fate:1
Persona:1
Belief: Nogalināt čūsku karali.
Goal:
Instinct:Gatavs jebkura bridī.
###Gear and Possessions
Es izmantoju divus īsus zobenus (Dual short-swords), viens zobens ir piemiņa no tēva un otru man uztaisija manas mājaspilsētas kalējs, kā veiksmes simbolu no visas pilsētas.Ir vienmēr paslepts mazs nazis, jo drošība pirmajā vietā.
###Contacts
Kvina un Vecā tante (Moira)