Zīmējumu stūrītis

Tieši posteri artist alley zonā. Man bija viegls sus, kad es pašķirstīju grāmatu ar printiem, un tur bija vairāki ar čiksēm, kurām pirkstu vairāk nekā pārdevējam sajēgas. Pēc tam paskatījos viņiem instagramu, tas arī pilns līdzīgu mākslas darbu. Nez, vajadzētu laikam organizētājiem pieprasīt ieviest kaut kādu artist alley mākslinieku pārbaudes procesu, pirms katrs kons ar šiem parazītiem ir pilns.

1 Like

Cik atceros, par šo bija posts instagramā no organizatoriem. Tikai es neatceros, kāds bija rezultāts.

1 Like

Šito gan es gribu redzēt. Varbūt links ir?

Uz ātro atradu šādu postu:
https://www.instagram.com/uniconlv/p/CzBa8MOC1_C/

• “AI art” is not allowed for sale at WinterCon VIII Artists’ Alley;

Mēģināju meklēt postus par AI uniconlv instagramā, bet tur meklēt ir nereāli neērti. Mēģināju labi ilgi atrast Sergeja privāto Instagram kontu, bet neatradu.

Vismaz atradu viņa postu feisbukā par šo tēmu:

3 Likes

Ā, es jau sacerējos, ka tieši par šo gadījumu viņi ir kaut ko pateikuši. Bet visādā ziņā paldies, vismaz dod apstiprinājumu, ka tiem tautiešiem tur nebija jābūt.

Un lol, protams, ka Parva domā, ka AI ir dieva svētība uz pasaules. I should be surprised, but I’m not.

1 Like

Misinterpretation.

Jums būs jāskatās uz šo

9 Likes

recepcija ir visbīstamākā vieta, kur atrasties jebkurā dienas laikā

5 Likes

11 Likes

pirmais februāris, kā katru gadu, hourly comics day :3 izvilku sev mīļākās stundas

9 Likes

mēģināt zīmēt arhitektūru ir :skull:

13 Likes

Balstīts uz bildes es pieļauju, ja?

Uznāca maza iedvesma :pleading_face::point_right::point_left:

9 Likes

Kas notiek kad darbā nav ko darīt :joy:

7 Likes

Es zinu,ka kādreiz bija topiks kur dalījās ar saviem mākslinieku radošajām darba vietām/stūrīšiem,bet nevarēju vairs atrast.Tad nu izdomāju šeit iemest :D
Beidzot bija laiks lai savāktu savu mākslinieciskos piederumus un sakārtotu pa vietām.
Uzreiz brīdinu,ka tas ir gadu gadiem vākta un kolekcionēts līdz ar to man pat nav jausmas cik daudz naudas tur ir ieguldīts :'D

7 Likes

kas ir tas salātzaļais verķis blakus caurumsitim paša pirmajā plauktā?

Es minu ka nozīmīšu prese.

2 Likes

Jap Pareizi mini

Nāca klāt vēl visi šie pričendāļi arī
Kopumā man ir kaut kādi ~500 gb ja nemaldos
Mums ar @Rashomeow bija ieplānots uz unicon arrist alley taisīt bet vēl viens projekts kas pajuka :sweat_smile::sweat_smile:

6 Likes

Something’s cooking

9 Likes

End of Day 2

11 Likes