Ziemīšu gaidu stūris: advente, stāsti un eglītes

Mūsmājās tradīcija - 30.novembrī taisām piparkūku māju, lai pie mums pa nakti tajā “ievācas” rūķi un visu decembri skatās, kā uzvedamies un stāsta salavecis, un protams nedaudz arī blēņas dara :joy:

Šodien 1.decembrī mums māja izdekorēta un rūķi ir atgriezušies.

7 Likes

skatoties uz to elfu skaidrs, ka ozempika sērga saniegusi arī Ziemeļpolu XD

un cik ilgi tā piparkūku māja iztur parasti? pat ja visi mājinieki ir atbildīgi un neēd, cepumi ļoti labi uzsūc mitrumu, un mitrs cepums nav strukturāli droša padarīšana

Noteikums ir uztaisīt, lai nākamā naktī rūķis ievācas un tad var droši ēst.

Šorīt mājas jumts jau pazuda :joy:

4 Likes

Āa, man nu tas ir loģiskāk.

Man ar gribās pamēģināt šogad uztaisīt, bet man bail ka es tam pieietu tieši tāpat kā es daru kad diorāmas taisu un rezultātā es izdomāšu viņu mūrēt no nelieliem piparkūku ķieģeļiem, un ko tik vēl ne

kipa kko šādu

3 Likes

līdz vakaram jau viss pārejais ar pazudīs ;D

1 Like

Tādā gadījumā jāsāk būvēt tagad un uzreiz. :D

4 Likes

Ja jau ziemisu lietas liekam šeit

Es normāli pārbijos nākot ārā no pagraba /veļas telpas

Gaismā izskatās šādi

9 Likes

He sees you when you’re sleeping,
He knows when you’re awake… :lmao:

1 Like

Pagājušajā gadā tuvējā mazpilsētā vieni bija kko līdzīgu uzlikuši uz saviem vārtiem, tikai tas bija tāds dzīvā izmēra “dzjed marozs” zilā mētelī, nevis santa, un es esmu diezgan droša ka tas vispār bija dvielis :sweat_smile:

Nobraukšu garām moš šogad atkal būs

Domāju šovakar uz krasta lido aizlāčot, paskatīties kā tur viss ir izdekorēts. Var droši pievienoties

uz cikiem domā vai jau tur? ;D

Pēc kādiem pieciem domāju kustēt ārā no mājas. Attiecīgi tur kkur ap sešiem būšu

Ta uzsit ziņu WA, kad no centra izbrauc. Ta arī kustēšu

1 Like

8 Likes

Lido vienmēr ir interesantas egles. Protams, kāds raus degunu sakot, ka tā nav egle, egle.
Bet tomēr - Pasakaini. :star_struck:

Mana adventes bļoda :grinning_face_with_smiling_eyes:

Priecīgu Otro adventi!

7 Likes

Cozy Ziemassvētku noskaņu video no spilled in

2 Likes

izdomāju šogad papildīt šitādu, ziemīšus gaidot:

6 Likes

https://youtube.com/shorts/cOKFhLO3TXs?si=brqm4EuqRXHVsBpO

3 Likes

tas atgādina, ka jāaizbrauc pie Hercogmātes uz izstādi Līgatnē kartītes paskatīties! :ureshii: