Pedejā laikā klistu un pa internetu un uzduros. Ziņām pa xbox. Kā jau parasti ziņo tikai sliktu. Viss šis liek aizdomāties. Vai esi uzduries spelei kuru nevari pat spelēt bez interneta. Esmu personīgi, Diablo 3 pc version un Worms rumble ko gribeju coop paspelēt ar māsas dēlu. Neliels ieskats cilvēku uztverē par šo visu.
Par fizisko media dying un digital only gatekeeping.
Amerikāņiem Gamepass cenu gan pacēla. Pie mums skatos tas šobrīd maksā 14.99 EUR.
Viss kas var gadīties, bet Xbox vēl nav piedzīvojis savu galu.
Amizanti, ka es esmu redzējis pa lielam tikai video kur kāds šausminās par fizisko spēļu trūkumu konsoļu kontekstā. Tas, ka PC jau sen kā ir nokauta fiziskā mēdija, diži nepaceļas. Slikti vai labi, bet uz datora mēs jau sen tā dzīvojam.
Pc saprotu tur kultūra ir latest to greatest, morālie jautājumi nav. Paakaties cik cilvēki pamet pc priekš telefoniem. Tehnoloğijas biedējošas ar saviem nepātrauktiem lecieniem. Next will be cloud gaming ko industrija jau pieņemusi padarot hardware useless un tu ja gribi ko tad tu iegādajies subscription. Man nepatīk līgumi jo parasti visas kārtis tiek turētas liguma veidotājam.
Pa xbox, es domāju kad nebūs vairs next one simple reason Tehnoloğijas leap. Paliks tik tie kas izdzīvos, tad ar cenas sky rocketos. Btw tu neperce speli kā media, tu tik spēli pērc kā atļauju/licenzi spelēt. Tāpat kā pirkt atļauju lasīt grāmatu, nevis paturēt. Ja padomā, vienīgais option go full pirate. Pedejais vids pa šo, tad jau redzēs kāda nakotne būs.
Tieši nokancelēju savu gamepass subscription dēļ cenas pieauguma. Man arī no Disney+ atnāca e-pasts ka viņi ceļ cenas - uzreiz cancel. Laikam no visiem subscription tikai Youtube premium un Spotify es varētu paceist cenas kāpumu, pārējais ir whatever
Nez vai viss ir tik sarežģīti. Visdrīzāk lielākoties datori jau tā pat ir pieslēgti internetam un kā ar nazi neviens arī nevar liegt tev lietot datu nesējus.
Jau pasen lietot datoru bez interneta pieslēguma nav populāri. Lielā mērā dators bija aparāts, kuru tur pirki lai tiktu iekšā internetā.
Kā arī, ja kādam ļoti gribas, ārēji datu nesēji nekur nav pazuduši. Teorētiski tu vari dabūt rokās diskdzini un kaut kur, kaut kā ierakstīt saturu uz diska. Tur būs savi ierobežojumi, bet tehniski Cyberpunk 2077 tu varētu gan nogādāt līdz offline datoram, gan spēlēt.
Par konsolēm vieglāk šausmināties, jo ražotājs pilnībā nosaka kā tās strādās. Vairāk sajūta, ka tev kaut kas ir atņemts nevis tas ir laika gaitā nozaudēts.