Weebs Touching Grass: Baldones Stāstu Takas: execution phase

The boss man has spoken.

Ja es būtu bossy tad default būtu 20km :laughing:

You still can be :wink:

Parādījās 2 vietas mašīnā no manas puses; Imanta → Baldone.

Vēlāk jau nevarēji :sweat_smile:
Visiem jau biļetes nopirktas it kā.

Kā sarunājās tā sarunājās. Man šonedēļ galva ir ārpus komūnas. :D Šoreiz vēlais putns dabū piegādi uz Baldoni.

Piedodied kad tik vēlu rakstu bet es visdrīzāk nebraukšu. Pēc vakardienas un šodienas spēka lāga nav lai rītā brauktu un staigātu daudz. :cry: Pievenošos nākošajā reizē.

1 Like

Izklausās pēc paģirām… :joy:

Esi aizmirsu uzrakstīt bet es ar canceloju sevi no šī pasākuma, radās veselības problēmas kuras pirmāks jāatrisina
Patīkamu visiem pārgājienu un dalaties ar bildēm :blush:

2 Likes

Jūs tur korporatīvā ar kko nesaindēja?

Tad šobrīd sanāk, ka no 8km gribētājiem reāli visi ir arī 20km gribētāji, izņemot Mayo.
Attiecīgi es domāju, ka ir vērts padomāt, varbūt tomēr ejam 20km. Kā minimums, kad sasniegsim to posmu takā, kur sadalās garajā un īsajā maršrutā, varam šo apspriest.

Varbūt sakāvās :flushed:

Pēc bildes neizskatījās.

Lai cik arī man negribētos iet tos 20, jau ir sacepti plāni iet 8km. Noteikti daļa jau ar to rēķinās un ir izplānouši savas dienas ap to.

Es drīzāk iersinu izlemt pēc īsās distances tiem, kas vēl jutīsies enerģiski turpināt iziet lielo loku, kurš tik ļoti ar mazo nepārklājas.

1 Like

Nu, es jau zinu, ka es jutīšos enerģisks. Ja vien nenotiks kkāds čp. Lukturītis jau somā ir ielikts.

Un vispār, laiks iet gulēt tiem, kas brauc. Rīt agri jāceļas, un bik tomēr jāizguļas, enerģijai.

Nav pağiras. Vienkāršs bezpēks. Un šodien darbā vēl bija daudz cilvēki un darba. Un daži sīkie un vecāki mani nobesīja tur.

Nē! Jābindžo youtube līdz trijiem naktī :japanese_ogre:

2 Likes

Es tikko atbraucu mājās no garas dienas Valmierā, nevar apsolīt, ka pietiks spēku 20 :grinning:

Iestiprinieties kārtīgi pirms gājiena!

Ja kas, tā ir Rožkalnu saldskābmaize, baigi garšīga, iesaku.

3 Likes