Web komiksi

Tavā sarakstā trūkst Martial Peak. Būs, ko lasīt ilgam laikam.

I tried… didnt get into it… picky as heck, if I dont like the art, I’m already 50% meh about it.

Art gets better over time, then a bit worse, then better again, in waves.

Bet šādiem stāstiem art vispār ir pofig pa lielam, storijs ir galvenais. Esmu lasījis arī baigi sūdīgi uzzīmētus darbus, kuriem ir kolosāls stāsts bijis, un nekas, iet iekšā ka maz neliekas.

Yeah I agree, but in the same time…
tas pats pa spelem, varbut grafika huinja, bet stats vai pati spleles gaita uz 10.
But… Im a picky little b… :'D

I’m so proud of her :face_holding_back_tears:

1 Like

Ehh, baigi sen nav lasīts Alfie…

Drīz beigsies, tad varēsi visu pārlasīt

who TF ends a seasin like that?!

So…šitas bija interesants gabals. Sāku lasīt jo domāšu ka tur būs girl x trap tipa romantika…paliku dēļ tā ka tas ir sasodīti labi uzrakstīts gabals kurš apskata dažādas ģimenes dinamikas un sevis meklēšanu.

Un atkal jūras biologi parādīti kā slikti vecāki, kas tas par fufeli

Also šitam būs anime

Šis gabals man atgādina @Farlien stilu.
Visai sabalancēts komiksiņš ar zolīdiem pamatiem turpmākai attīstībai.

1 Like

Principā viss ir paredzams, un tāda sajūta ka pati autore aizmirst ka galvenā varone ir akla, vai arī es nezinu kā uzvedas akli cilvēki :D

Hero Killer ep 157 vienkārši chefs kiss
Iesaku palūkot, pat ārpus konteksta.

1 Like

Biju iesākusi lasīt bet paliku pusceļā jo vēl nāca ārā nodaļas.Tagad cik noprotu beidzot pabeidza publicēt un pārlasu visu divās dienās esmu jau pie 125 no 172 noice.

1 Like

Šis grib lai tu bimbā :D

Šodien pabeidzu lasīt šito.Tik nice and wholesome.Beigas vispār negaidīti bet žēl ka neparādījās vairāk iz viņu dzīves pēc tam bet oh well

Tagad iesāku šito… izskatās promising

Visai viegls un wholesome gabals bez lieliem sarežģījumiem.

Kā isekai farming žanrs, bet shameless harem vietā ir smuki zvēriņi

1 Like