Laikam tas pats, no jūlija par negaisu
Man vecajam telefonam androids, un tur iepriekšējā reizē tāda sirēna bija, ka domāju, ka māja pīkst
Iepriekšējais bija “īsts” ziņojums, tādēļ to visi saņēma neatkarīgi no OS. Es biju bārā, un visiem (ieskaitot mani) apkārt skanēja aptuveni ap vienu un to pašu laiku ar visām sirēnām. Šoreiz man nekas neatnāca.
Tallinas pagalms taisīsies ciet ![]()
bet pats tallinas kvartāls jau paliks, ne? tur vēl cik atceros bija ezītis un citas feinas vietas, kur pasēdēt
Kā rakstīts un var saprast, pats bārs taisās ciet. Vismaz tā saprotams.
Tomēr tas interesanti, kā īpašnieka maiņas dēļ biznes aiziet uz leju. Skumji. Skumji.
Pa savam tāda kvartāla indetitātes daļa, tā liekas.
Angārs, ezītis, vismaz pagaidām vēl paliks. Bet jāskatās vai šis nav beigu sākums
Arī fakts. Bet, ja ne šeit tad citviet, vietas mainās, tas pats ar DEPO klubu, kas ar leģendāra vieta esot (bijusi). Tai pat laika, ja nevarēja sarunāt ar jaunajiem īpašniekiem, iespējams tas ir zvaniņš citiem.
Līgums iztecēja un viss. Nekā personīga. Reizēm mani tas pārsteidz dažos stāstos, ka līgums izbeidzas un tad ar tādu šoku, ka rekā - negaidīti, neviens nezināja, ka tā var notikt, ka varētu tikt nepagarināts.
Nu arī taisnība. Galu galā, šādas vietas īpašas padara nevis adrese, bet gan cilvēki
Pēc idejas Tallinas kvartālam laika gaitā ir tikai audzis konkurentu skaits.
Tās diez vai ir lietas, par kurām savlaicīgi uzzina patērētāji.
Noteikti. Bet parasti tas no pašu pārstāvju puses tiek pasniegt, kā kaut kas neparedzēts.
Es pats savukaik tā pat biju pārsteigts, ka vecais Rimi blakus, ka zeme nebija viņu un tika nomāta vai tml ![]()
![]()
Turpat jau netālu ar bija tas Kimmel kvartāls, tā laikam, liekas vēl bija kaut kas tuvumā..
wholesome ziņa.
Zoo webcam. ![]()
Ir jau viena lauvām un viena sliņku/kalitriksu dzivotnē
meteoru lietus būs, bet jāskatās kā ar laikapstākļiem paveiksies
Šitas bija tas kā sakarā piektdien par bioloģisko daudzveidību stāstīju. Pat esmu konkrēti pieminēts kā eksperts, gan amats ir biki šķībi aprakstīts