šitas vsp tāds marzams, no vienas puses šitā sacapties par nieka fanart, no otras puses uzskatīt ka tēls tiek uzlabots padarot to melnaidainu. Abām pusēm laikam dzīvē vispār nekādu rūpju, nav ja var šitādam fufelim tērēt mentālo enerģiju
Es visu šo laiku biju domājis, ka Asmongold ir uz video spēlēm vērsts “react” tipa Youtube-ris, jo dažus gadus(?) atpakaļ man feed-ā lēca viņa “react” tipa video un es tos ciest nevarēju.
Tagad paskatījos - ļoti daudz content-a par politiku, un izrādās - visai sakarīgs čalis. Lai gan who am I kidding, the bar is so damn low, ka praktiski jebkurš cilvēks, kurš neizskatās pēc cirka bēgļa un nav “jauno reliģiju” pārstāvis (vai atbalstītājs), liekas par sakarīgu cilvēku.
Nerunāju tieši par šo video, bet kopumā. Par šo jau no pāris minūtēm viss ir skaidrs. Kārtējais stāsts par regresīvajiem tirliņiem, kuri ir uzņēmušies social justice warrior-u lomas… Bet tajā pašā laikā - izliekot/ievietojot kaut ko internetā ir visai naivi cerēt, ka to neizmantos kāds cits (nav svarīgi kādiem nolūkiem).
Jā, viņš pēdējos gados ir baigi pārgājis uz social commentary, un es daudzos jautājumos esmu vienisprātis ar viņu. Šad tad viņš kaut ko dīvainu pasaka, bet kkādi 80+% ir vnk loģiski, un tur jau nav jābūt uz viena viļņa or w/e lai tādas lietas saprastu.
Tiesa, viņš nereti uzspēlēti izrāda emocijas, izteikti sašutumu/pārsteigumu, vai vismaz man tā liekas. Bet man tas baigi netraucē.
Es apedu zirgu.
kaut kā katru gadu ap ziemassvētkiem šitādi te uzpeld ;D
…un skaties pēc ratiem?
Kaut kādu huiņu izdomājuši, katram dzīvniekam jābūt savā nodalījumā un nedrīkst socializēties, WTF???
Vairākas patversmes tagad vāc ziedojumus, lai pārbūvētu savu infrastruktūru. Ja kādam ir kāds lieks grasis pie dvēseles, vai kāds var noturēties un nenopirkt kādu hujņu personīgām vajadzībām, - iesaku ziedot. Primāri tām patversmēm, kas nesaņem vietējās pašvaldības atbalstu.
Ļoti vienkāršojot - konkrēto grozījumu ideja pa lielam ir laba - domāta tam, lai dzīviniekus neiespundētu mazos krātiņos. Līdzīgus noteikumus jau ir ieviesušas daudzas citas valstis. Tā kā diez vai tos pilnībā atcels/mainīs - nāksies vien mūsējiem pielāgoties. Bet kaut kādus atsevišķus noteikumus varbūt arī pamainīs.
Par suņu “nenonākšanu savstarpējā kontaktā” nevaru komentēt. No pirmā skatiena liekas jau diez gan dīvaini, nu bet man suņa nekad nav bijis un par tiem maz ko zinu, varbūt kaut kāds pamatots apsvērums šadam regulējumam ir, bet varbūt arī nav. Hvz.
Kā mīnusu šim visam redzu nedaudz citu - pat tās patversmes, kuras neaizvēsies, tagad uzturēs daudz mazāk dzīvnieciņu. Kas praksē translates into - vairāk iemidzināšanas
Bet patversmēm ir ierobežota teritorija, un ja katram dzīvniekam nepieciešams atsevišķs voljērs, tad to ierobežoto teritoriju jāsadala mazos kadrātiņos, un sanāk pretējais rezultāts! Turpretī, ja vienā lielākā voljērā ir, piemēram, 5 suņi, tad visiem 5 suņiem ir faktiski lielāks voljērs. Neredzu loģiku to mainīt, ja vien tie 5 suņi nekaujas savā starpā, bet tā jau ir cita problēma.
http://www.kepu-kepa.lv/node/1019
“34. Suni drīkst turēt tādā telpā vai vietā, kurā starp dzīvniekiem nodrošināts pietiekams attālums un izveidota starpsiena vai dzīvnieki ir nodalīti tā, lai tie nenonāktu savstarpējā kontaktā”;
Nu kas tas par marazmu? KĀPĒC tos jānodala??? Lai dzīvniekus iedzītu depresijā?
Jo, ja šobrīd mēs varējām uzņemt krietni virs 100 suņiem, ar maksimālo skaitu - 170, tad pēc jaunajiem normatīviem drīkstam uzņemt maksimums 48 suņus.
Fucking hell!
Tāpēc arī teicu, ka liekas jau dīvaini. Un loģiku arī ne pārāk saskatu. Gan jau kaut kur var atrast pamatojumu un tad jau jāpavērtē plusus un mīnusus. Man nāk prātā Tevis nosauktā kaušanās savā starpā un patversmes darbinieku drošība. Bet ja tā būtu tikai kaušanās - kaķus arī atdalītu, bet cik saprotu, tie var būt kopā.
Jap.
Karoč noziedoju 200€ šai patversmei, viennozīmīgi labāks naudas tēriņš nekā jebkādi vanity pirkumi (lai arī man tādi ir ārkārtīgi reti).
Holy fuck. Sweet. Gj. Mēs darbā bijām kopā aizbraukuši ar dažādām precēm dzīvniekiem (barība, smiltis, našķi, rotaļlietas) + 50 eur no katra - un atdevām visu rokās.
Arī reizi gadà: janvārī braucu savedu kaķiem barību, šogad arī painteresēšos kā viņi ir Valmierā ietekmēti.
Tas tak jau pirms kādām 2 nedēļām bija, nupat jau it kā šāvēju noķēra, par spīti tam, ka publika viņu slēpa.
Nav tās jaunākās ziņas, bet tikai tagad uzgāju rakstu par to.