forši, ka var iesniegt iebildumus vai priekšlikumus elektroniski!
Aaaaaa, tie komentāri!!!
“Iebilstu”, “kategoriski pret”, bet vairumam nav neviena argumenta! Tāds kauns…
Par papildus nodokļiem neviens nebūs starā. :D
Iļģuciema dzīvoklim skatos projektētā kadastrālā vērtība būs teju divas reizes lielāka. Kas, ja godīgi, varētu būt tuvāk tā vērtībai pilnīgi bez remonta.
bet tāpat cilvēku viedokli liek saklausīt
kur tu tik konkrētu info atradi?
Tādu “viedokli” visi filtrē kā spamu, automatic skip.
Oh god, the design is very 2000s…
Old but gold.
ja strādā tad strādā. kadastrs.lv ir konkrēta funcijai kurai smuki nevajag izskatīties
You mean apsūbējis varš?
Bet tomēr būtu patīkamāk, ja arī smuki izskatītos. Uz mana ekrāna viss ir baigi mazs, un tas ir ar 110% zoom. Piezūmojot uz 150% izskatās jēdzīgi.
Kuru rindu tu tur pēti? Intereses pēc iemetu savu topošo dzīvokli, acis iztecēja
Es tīri salīdzināju mazo skaitli ar lielo. :D Pieņemu, ka šobrīd svarīgākā ir “Prognozētā kadastrālā vērtība (EUR)” un tas no kā mēs baidāmies ir “Projektētā kadastrālā vērtība (EUR)”. Es gan tos datus īsti neizprotu. Visur ir veci datumi. Pie mazākās summas rakstīts “fiskālā vērtība no 01.01.2025.”, kas liek domāt, ka ta ir nākošā gada summa un viss ir labi. Jāsaka gan, ka tam dzīvoklim gada nodokļi līdz šīm bija kādi 13 EUR, tā nu man nav lielas bailes. xD
Aha, aha, tur 2 ailes par projektēto vērtību, abām seni datumi. Tikai vienā ailē vērtība reiz 2, otrā reiz 3, kas mazlietiņ izskatās satraucoši
@H_Hercogs tavi komentāri?
šito ziņu jau vakar redzēju. Avoksnāji vsp ir kruts biotops
Vatikānam ir anime mascot.
pilns memes about vatikanu anime character xd She is going on crusade on internet tbh xd Heretics shall be destroyed or something like that xd