Visāda veida jaunākās ziņas

1 Like

https://vm.tiktok.com/ZGeoRedvx/

2 Likes

Viena no manām top3 filmām.

Bet es nezinu, kaut kā baigās šaubas māc par šo turpinājumu.
Un arī, ja Keanu izskatīsies tur tāpat kā tagad, tad tas ar liekas pārāk neierasti priekš Konstantīna, skatoties pēc pirmās filmas. Varbūt ja bārda un ūsas paliek, bet mati apgriezti īsāki, bet nu.

1 Like
2 Likes
1 Like

šito lasīju. Un tā arī nepateica ka par seriālu

Kādu laiku atpakaļ klīda baumas, ka tas ir par Nelūgtie Viesi :clown_face:

Kā vienmēr, valdības birokrātijas purvs… Pretīgi.

1 Like

this will be interesting…jo departamentam ar abiem ir vairāki līgumi

1 Like

Interesanti - man pazīstamā painformēja, ka Mochi Rīga izliek pārdošanā savu uzņēmumu. Kāds no AnimeForums negrib nopirkt?

Te reklāma

1 Like

Atceros, šamajiem kādreiz bija vairāki veikali. Konceps jau pēc idejas bija jauks. Kamēr vien tev iet pie sirds moči. Kurš zin, varbūt šis ir viens no pandēmijas kritušajiem.

Rosās tauta! Tikai pa 50 000 var sev noķert pelnošu uzņēmumu “lielāko moči ražotāju Baltijā” un “bez tiešiem konkurentiem vietējā tirgū”.

3 Likes

50 tūkstoši…nu pa forumu salasīt kopā varētu XD

Piesakos būt CEO kurš staigā smukā uzvalkā apkārt bet ne sūda īsti nedara

2 Likes

Tur cena ir runājama. :D Man, protams, mazliet moka ziņkāre cik daudz no šīs summas ir manta un cik pievienotā vērtība.

1 Like

Vari intereses pēc uzrakstīt :smiley:

Sametamies visi biznesam. Šādi varēsim ieiet jaunā AnimeForums pastāvēšanas nākotnē! Nosvinam 10 gadu jubileju ar veikala iegādi.

2 Likes

Es tā jūtu tu skaties visnotaļ pozitīvi uz vietējā moči tirgus nākotni. :D Tātad tu labāk izvēlētos šo nekā veidot jaunu moči konkurentu tam?

Man sirdsapziņa neļaut traucēt kamēr neesmu reāls pircējs.

1 Like

Un tad varēsim lipināt figūriņas no mochi, jo tas būs vienīgais no kā pārtiksim atpelnīšanas periodā.

3 Likes

Šodien atnāca e-pasts no “maniveselibasdati” par šādu aplikāciju. Ideja feina, noteikti noderīga lieta, ar saviem praktiskajiem ierobežojumiem, protams.