Video ko pašlaik skaties

Sākumā, kad izbīdās tur pogas un pārējais, tūvplānā, izskātās pēc kāda no tiem ASRM satasfiying video.

Šādi brīnumi, gluži kā skaņu sistēmas kurām ir vistīrākā skaņa, pašsaprotami paredzēti tīrākajiem entuziastiem, tai pat laikā piekrītu, ko viens no čaļiem teica - ka pietrūkst sava rakstura. Iespējams sadzirdēsi daudzas detaļas un tehniski būs vispareizākās, taču tai pat laikā var tiešām pazust sava veida “netīrība”.
Bet no dizaina viedokļa, esmu iemīlējies :D

1 Like

Vēl pirms visiem tiem Babu Shark

Es pieņemu, ka man būtu jānoprovē veselu kaudzi patiešām kvalitatīvu (un, loģiski, dārgu) austiņu, lai es varētu pateikt, ka austiņas X ir labākas par šīm :smiley:

1 Like

Kā reiz biju iegājis uzmest aci LMT jaunākajiem šikākajiem aparātiem, un jāsaka vēl neesam sasnieguši paaudzes cienīgu lēcienu tehnoloģjā.

Ik pa laikam skatoties dažādas tēmas, vismaz man, rodas sajūta, ka savā ziņā pašlaik esam daudzās jomās pie esošajām tehnoloģijām esam sanieguši to augstāko punktu - vienu no, ka tik strauji lēcieni kā pirms tam vairs nav, ik pa laikam protams notiek atklājumi, bet nav tas, ka tiešām sajūta, ka lūk - tas ir celmlauzis…

Protams, ja pārlec no 10gadus vecākas tehnoloģijas protmas būs jūtami…

1 Like

@Kanade šis likās tīkams review

2 Likes

Korejiešu šefpavārs, kurš dzīvo Itālijā un runā ar korejiešu/itāļu akcentu :smiley:

2 Likes

Ja nu kāds izmanto Firefox “drošības apsvērumu dēļ” - boy do I have news for you (unless you already knew this).

1 Like

Damn nice stuff! Ja man acis ļautu, obligāti paņemtu.

2 Likes

1 Like
1 Like

Beidzot laba vizualizācija, kāpēc jātur visas baterijas prom no bērniem

3 Likes

brainrot.

1 Like