Video ko pašlaik skaties

1 Like

Welp, that went unexpectedly doomer.

1 Like

Started to tear up honestly

1 Like

Murica average iq, red pills hit hard.

I mean, tie ir larperi. Diez gan tālu no sarkanās tabletītes.

1 Like
1 Like

I mean in murica its free target dummy idc kas pa roleplay. Murica is country of freedom. 100% “tādus” Larperus bliež, tad tik jautā, oi kas huij esi.

Manās acīs tā ir tikai naiva fantāzija džeku vidū, tur inteliģence daudz neietekmē.

Lūk kas notiek kad viņi kaut ko arī panāk

Vienkarši es redzu guns, karoč pofig vai airsoft guns. Airsoft laikam jau larp ir tik. Bumbiņām apšauda viens otru. TIk one wrong shot in wrong place and hurt like a bitch. Neizskatās kad viņiem airsoft gun, plus likumi kad jabūt oraņžam galam stobrā lai vispār atpazītu no fake un real.

Naa man. Nav tik traki. Airsofteri arī ir iedalāmi ļoti plašā spektrā. Cik Latvijā ir satiekami laimīgā kārtā ir teju neeksistējošs daudzums ar delusional cilvēkiem.

Man liekās tur šaujamveidīgo objektu pielietojums mazliet izpaužās vien kā varas fantāzija.

Laikam jau ta vara visu labo sagrauž. Atceros gadijumu kad Karen izauc copus, jo redz divus zēnus spelejot kariņu ar airsoft pistolēm. Zinu, Latvija diezgan chill. Tas labi, kad latviešiem ir sapratās. Pats esmu gājis airsoft fun un pa drošību ar viss izdomāts. Vispār latvieši ir chill.
Labojums, nebija zēni bet veči ar airsoft snaiper duel gribēja uztaisi priekš yt.

Pēdējais pelnītais gadījums par ko dzirdēju bija kad divi pusaudži sarīkoja kariņu pie Sradiņa slimnīcas, smh. Īpašu AS komūnai jāregulē hobija grupa, jo ļoti ātri var iekulties nepatikšanās ar likumu, pietiek tikai ar pāris indivīdiem lai saskābētu visas grupas reputāciju

1 Like
1 Like

Good old gil still strong.

Ne tas ierastākais video, bet tomēr bija interesanti.

P.s. Iepriekš iepostojot main channel video, teicu ka tas ir tāds eehh, but tomēr noskatot vēl vienu otru reizi nav eehh but nu tomēr tas ar bija savādāks no ierastajiem video.

2 Likes