Video ko pašlaik skaties

3 Likes
1 Like

Pēc šī viņš uzsāka Creepy Dave shorts sērijas.

Ne gluži standarta links XD, bet šitas ir tas ar ko nodarbojamies sadarbībā ar latvijas dabas fondu - gan pilsētas pļavas, gan eksperimentāli Daugavgrīvā

1 Like

TL;DR - bija normāla neurodivergent meitene, bet internets sapisa prātu un ārsti nepalīdzēja, tieši pretēji. Tagad dzīve kinda sapista (lai gan viņa pati saka, ka pofig, bet nu neizklausās).

1 Like

Also, es esmu ievērojis, ka amerikāņiem ir tāda ļoti dīvaina tendence - kāds ieņem prātā, ka kaut ko grib, un citi pat necenšas kaut ko teikt pretī, saka tikai “do what feels right/best for you”, un viss. Man tas liekas absurdi; ja cilvēks plāno darīt kaut ko, kas varētu potenciāli sapist visu viņa (vai citu) dzīvi, tad uz to ir jāskatās ĻOTI kritiski, nevis “meh, do it”. Tā ir kkāda baigi jocīga huiņa. Bet man liekas, kas tas viss sakņojas pohujismā. Cilvēkiem vienkārši vispār nekas nerūp, and that’s just sad.

1 Like
1 Like
1 Like

Viss loģiski, cilvēki negrib uzņemties atbildību par citiem. Ja kas, vienmēr var pateikt “tas bija tavs lēmums”. Cita runa ka viņi pašbojāšanu sponsorē

Kur tieši tur ir jebkas par atbildības uzņemšanos? Par saviem vārdiem? Par tiem vienmēr ir jāuzņemas atbildība; pateiksi “do it if you want to”, tad tas cilvēks izdarīs kko sūdīgu, jo “tu viņam tā teici”, un tad vainos tevi. Abos variantos jāuzņemas atbildība, tikai vienā variantā tu nesačakarē cilvēkam dzīvi.

Man riebjas tāda attieksme, ka visi citi pohuj, es viens pasaules naba.

Ja tu pasaki “dari ko gribi”, tad tu tieši pārnesi atbildību uz citu cilvēku, jo no taviem vārdiem viņa rīcība nemainās, jo jebkurš tāpat mēģinās darīt ko grib

Diemžēl tas tā nestrādā. Daudzi cilvēki to frāzi uztvers kā “atļauju” darīt, ko grib, un kad viņi to izdarīs, ja viņiem tas nepatiks, viņi vainos tevi tajā, ka tu viņiem “atļāvi” tā darīt.

Nu protams, viņi tak arī negrib uzņemties atbildību, joprojām šī loģika strādā

Uzņemties atbildību par normāla viedokļa izteikšanu negrib, bet uzņemties atbildību par to, ka šī viedokļa neizteikšanai var būt bēdīgas sekas, gan nē… Debīlā pasaulē mēs dzīvojam.

kkas traks.