Vecā paaudze trako transportā

Vakar no rīta braucu uz darbu, tramvaja durvis vēl pat nav vaļā, viena tante mani grūž :pleading_face:

2 Likes

Jā…sākot dzīvot Rīgā un izmantojot sabiedrisko,mana cieņa pret pensionāru pazuda tieši šādu iemeslu pēc

5 Likes

Ir vēl viena mode ko es nesaprotu. Kad ir čupa cilvēku kam ir jākāpj ārā pieturā , nē, no sākuma kāpj iekšā tantēm ar tigus somām un tad cilvēkiem jākāpj ārā no sabiedriskā.

4 Likes

tapēc jo vecu cilvēku pielīdzina bērnam.

1 Like

Sabiedriskā transporta naturālie plēsēji:

• penši
  • dzērāji
  • zaķi, kas izvēlējās rīkot lielo brēku, kad tos noķer kontrole.

:joy: Man vienreiz maršutā uz Purvciemu, viens zaķis sāka klaigāt, ka kontrole ir sātana kalpi vai tamlīdzīgi.

5 Likes

Pa kalpiem nezinu, bet dažiem radniecības pazīmes ir.

Kliegt nevajag. Vnk sēdi un neko nedari.:joy:

Esmu redzējis tādus, kas izliekas guļam un ne pa kam nemostas. :D

4 Likes

Kā izvairīties no kontroles?
Izliecies miris

4 Likes

Vienu reizi pēc skolas iekāpu 15 trolejbusā un takā bija brīva vieta nedomājot daudz apsēdos, jo cik skatījos neviens nesedās. Mierīgi sēžu un pēkšņi dzirdu, kā tantiņa mani nosauc par “kropli” un kautko vēl krieviski man bāžas virsū. Ja man būtu pajautājusi lai palaižu apsēsties, protams palaistu, bet ja nosauc par kropli un nodirš krieviski es vairs viņu nelaistu apsēsties.

5 Likes

Tās retās reizes, kad nākas Rīgā ar sabiedrisko pavizināties, nemaz nesēžos, ja ir tikai pāris brīvas vietiņas. Un ar visu to piektdien pensionārei ļoti traucēja, ka es redz stāvu tur, kur viņai nepatīk :D

2 Likes

Ufff…braucu uz darbu, centraltirgus pieturai durvis vienas neatvērās un vienu tantu neizlaida to ka citas durbis ir vaļā jau neredz, tik blenž uz sizvērtajām durvīm, sākajau ar roku pa tām sist… Ka sāka lamātoes kad bus sāka braukt un ar kādiem vārdiem, jopcik popcik

1 Like

Šeit varu piebilst, ka ar besī, nospiežu pogu, bet durvis neveras.
Ja cilvēkam ir kustības problēmas var saprast. Tai pat laikā, kur bijām ātrāk? Vai pogu nospieda? Nu pasauc vadītāju, lai atver. Nevajag lamāties.

1 Like