Vai jūs gribat piedalīties "Ikmēneša anime diskusijās"

Ļoti vienkārši, atbildam, lai zinātu vai ir jēga taisīt šo “Ikmēneša anime diskusiju” topiku vai nē.

0 voters

2 Likes

Man bija domā taisīt šādu aptauju, bet @UselessSakura apsteidza :smiley:

Es neredzu vainu “mēneša anime” kā tādā. Lielākajai daļai cilvēku šeit patīk skatīties anime. Tai nevajadzētu būt problēmai. Problēmas varētu slēpties šī brīža idejas realizācijā.

Viena no problēmām šobrīd varētu būt tas, ka uzvar anime, kuru forumieši negrib skatīties vai nav redzējuši. Līdz šim par mēneša anime nekļūst must watch darbi, žanru stiprākie pārstāvji.

1 Like

Tad vnk ideju jāpārveido savādāk, jo šī nestrādā, kā redzi xD I mean es kko padomāšu vakarā, vrb manas pāris smadzeņu šūnas aizdomāsies līdz kkam ģeniālam.

Mūsu galvenajam mērķim te nevajadzētu būt piespiest visus kaut ko noskatīties. Drīzāk pacelt priekšējā plānā kaut ko ievērības vērtu un raisīt diskusiju. Mudināt jauniņos noskatīties kaut ko labu un sirmajiem anime faniem atcerēties par to cik laba anime bija vecajos labajos laikos. :D

Neredzu problēmu, ja mēs paņemsim vienu kategoriju no šejienes - Kopējie Anime ieteikumi priekš balsošanas

1 Like

how to do it? xD

50/50

Nu tad šī sistēma nedarbosies.
Pat ja paņems no Anime ieteikumiem, daļa varbūt neskatās tādu žanru vai ko.
Reāli tad atliek visiem kopīgi atrast animi kuru ir gatavi skatīt visi. Bet vai to sanāks izdarīt? Tad arī tiešām jāzin tos kuri tiešām piedalīsies pasākumā.
Ja tā arī nē, tad izskatās ka mēs neviens nesaprotam kā panākt pozitīvu rezultātu ;d
Nāksies varbūt tev pašam pamēģināt un parādīt kā tas jādara ;d @Menestrels

2 Likes

Uzvar taču tā Anime par kuru sabalsoja lielākā daļa, tad jau tā lielāka daļa ir ieinteresēti to Anime noskatīties un piedalīties diskusijā :thinking:

Cik nu lielākā daļa, balsis arī mēdz dalīties 1:2:3.

1 Like

Welp, ņēmot vērā, kā pēdējo pusgadu tikai un daru ka ik pa brīdim vai nu rewatch vai nu skatos kko no 2k-2k7, ko palaidu garām, cuz nezināju par tādu existence, es šajos topic neredzu neko, ko varētu būt esmu noskatijies. :smiley:

Arī lieta cik cilvēku ir gatavi diskutēt un kaut ko sniegt? Kinda lai nav podkāsts or smth, kur fonā ir 2-3 cilvēki un citi 2 diskutē savā starpā.

But then why they don’t do it?
It was only you and @HikariBoy one time.
Where are the others? Where are those voters?
You see that there is a problem … šīs sistēma nedarbojas ja dalībnieki nepiedalās ar visiem 100%.
Ok, paņemsiet randomā ko no anime ieteikumiem, bet tas pats viena var notikt. Tā nebūs random citu cilvēku ieteiktas animes balsošanā, bet random anime no ietikuma topika.
Es piemēram nezinu ko lai izdara lai viss pozitīvi sanāk, lai @Menestrels pastāsta ko kā labāk tiešām. ok, var mēģināt to anime ieteikumu topik ar pēc tam.
Bet tik un tā, tas nesanāks forši, ja paši balsotāji nepiedalīsies ar saviem 100% spēkiem. Beigās atkal tik tas viens otrs vai atkal Tu pats tik būsi piedalījies.

Tev ir visas iespējas noskatīties šīs brīvdienas Houseki no Kuni un parādīt kā jādiskutē.

Es neprotu diskutēt, es tik varētu izteikt savas domas, kas patika, kas nepatika utt.
Un nē, jo man brīvdienas beidzās, atpakaļ uz darbu. Pēdējās divas aprīļa dienas tik brīvas būs. Bet arī man nav vēlmes skatīties to animi pašlaik, kaut kad citreiz, jo arī man vispār nav pagaidām baigās vēlmes ko baigi skatīt. Bet nu šo iemeslu dēļ es arī nepiedalos, neiesaku animes un nebalsoju par animēm. Šeit nobalsoju un izsaku savas domas, bet šeit tēma ir vispārīga par pašu pasākumu.

kads uzraksta ka moments kas tev nepatika, patik sac dirst virsu, re diskusija

Argument/strīds nav diskusija, bet nu var būt sākums.

Es tak neesmu nopietns chill

1 Like

Redz, kur var rasties striids es vnk neiesaistos.

shii diskusija ir interesantaaka par animes diskusiju

1 Like