Unicon 2017 topic

Nebrīnītos :smile:

Nākamais Wintercons būs 13.janvārī Merķeļa ielā 13, bet tikai uz vienu dienu

2 Likes

Tas labi. Tad varbuut arii buus jeega aiziet.

1 Like

oh, nebija minēts kāpēc tikai vienu? :thinking:

Nezinu, šis bija viss, kas bija rakstīts Unicona FB lapā

Tā nav debusu manna, tās ir lētās koreišu uzkodas. :grin: Visā pasaule pārdodas vienāds draņķis.

Jup, vakar ceremonijas beigās Parva arī paziņoja datumu.

Diezvai, attaisnojumi paziņojumapar jaunu pasākumu neizskatīsies labi. :grin: Iemesli varētu būt dažādi. Spilgtākie no tiem: naudas vai intereses trūkums.

Ko teiksiet, kājums patika UniCon 2017? ^ ^

divas bija pārāk daudz. Also, tiem kas bija braukuši no ārzemēm bija visai pa dārgu hostēt centrā viesnicas pirms ziemassvētkiem. )

1 Like

Ja UniCon kādreiz būs @ Tokyo Big Sight, mēs ar iesim ar kājām no Origo? :D

3 Likes

Baigi labi. Forshi atpuutos maajaas.

2 Likes

Pats pa sevi, tikkai jāatceras laicīgi sagatavot peldriņķus, savadāk Japānas jūrā ies smagi.

Tu esi sajaucis UniCon norises vietu.

2 Likes

Parvas panelī viņš pateica “It was a mistake to make WinterCon for two days”. Teica ka par dārgu, gan arī ka saorganizēts slikti un slikta sezona priekš tik gara kona. Bet bija pārsteigts ka cilvēkiem patika.

2 Likes

Atceraties to Japāni, kuru lika pamanīt andrejs? Es viņu stalkoju visu kospleja ceturto bloku , lai viņš nepazustu un vēlāk… ES BEIDZOT PARUNĀJU AR ĪSTU JAPĀNI UN SATAISĪJU AR VIŅU SELFIJU!!! OMG VIENS NO DZĪVES MĒRĶIEM IR SASNIEGTS!!

2 Likes

Jesus nabaga cilvēks :smiley:

7 Likes

Japāņi - gotta catch 'em all.

Eh, es tiku līdz panelim tikai pašās tā beigās. Žēl. Būtu bijis interesanti paklausīties Parvas sakāmo.

3 Likes

Es pat pieskāros viņam paspiežot viņa roku!!! THAT WAS SOOOO AMAZING!!!

2 Likes

Protams, ka par dārgu - redbula nebija xDDD

2 Likes

Tagad vari mirt priecīgs :smiley:

3 Likes

Nop man vēl vajag pārvākties uz dzīvi Japānā XDDD

2 Likes

To var uz năkamo dzīvi atlikt :smiley:

2 Likes