Nebrīnītos
Nākamais Wintercons būs 13.janvārī Merķeļa ielā 13, bet tikai uz vienu dienu
Tas labi. Tad varbuut arii buus jeega aiziet.
oh, nebija minēts kāpēc tikai vienu?
Nezinu, šis bija viss, kas bija rakstīts Unicona FB lapā
Tā nav debusu manna, tās ir lētās koreišu uzkodas. Visā pasaule pārdodas vienāds draņķis.
Jup, vakar ceremonijas beigās Parva arī paziņoja datumu.
Diezvai, attaisnojumi paziņojumapar jaunu pasākumu neizskatīsies labi. Iemesli varētu būt dažādi. Spilgtākie no tiem: naudas vai intereses trūkums.
Ko teiksiet, kājums patika UniCon 2017? ^ ^
divas bija pārāk daudz. Also, tiem kas bija braukuši no ārzemēm bija visai pa dārgu hostēt centrā viesnicas pirms ziemassvētkiem. )
Ja UniCon kādreiz būs @ Tokyo Big Sight, mēs ar iesim ar kājām no Origo? :D
Baigi labi. Forshi atpuutos maajaas.
Pats pa sevi, tikkai jāatceras laicīgi sagatavot peldriņķus, savadāk Japānas jūrā ies smagi.
Tu esi sajaucis UniCon norises vietu.
Parvas panelī viņš pateica “It was a mistake to make WinterCon for two days”. Teica ka par dārgu, gan arī ka saorganizēts slikti un slikta sezona priekš tik gara kona. Bet bija pārsteigts ka cilvēkiem patika.
Atceraties to Japāni, kuru lika pamanīt andrejs? Es viņu stalkoju visu kospleja ceturto bloku , lai viņš nepazustu un vēlāk… ES BEIDZOT PARUNĀJU AR ĪSTU JAPĀNI UN SATAISĪJU AR VIŅU SELFIJU!!! OMG VIENS NO DZĪVES MĒRĶIEM IR SASNIEGTS!!
Jesus nabaga cilvēks
Japāņi - gotta catch 'em all.
Eh, es tiku līdz panelim tikai pašās tā beigās. Žēl. Būtu bijis interesanti paklausīties Parvas sakāmo.
Es pat pieskāros viņam paspiežot viņa roku!!! THAT WAS SOOOO AMAZING!!!
Protams, ka par dārgu - redbula nebija xDDD
Tagad vari mirt priecīgs
Nop man vēl vajag pārvākties uz dzīvi Japānā XDDD
To var uz năkamo dzīvi atlikt