The Witch and the Beast - rej kā shoujo, dzeļ kā yuri

Spontāni izkrēju cauri The Witch and the Beast job Majo to Yajuu seriāla visām 12 epizodēm. Tas ir iznācis pagājušogad un MAL reitings ir virs septiņa, kas galīgi nav slikti.

Gana laba manta. Galīgi ne izcila, bet ļoti kvalitatīvi kopā salikts gabals. Varoņu dizains un sižets savā ziņā bija tāds neizteiksmīgs, vismaz manai gaumei. Nekā slikta nebija, taču liekas es no šī seriāla neatcerēšos nevienu varoni ilgtermiņā.
No interesantā seriāls staigā pa šauru taku starp vairākiem anime apakšžanriem. Vizuālais dizains ir ļoti raksturīgs shoujo(saturs, kas mērķēts uz meitenēm), stāsts ir tāds viegls fantāzijas seinen(saturs kas mērķēts uz vecāka gadagājuma puišiem - vairāk vardabības, asiņu), kurā iemesta šķipsniņa yuri fanservisa.

Pats stāsts ir visai epizodisks un grozās ap galveno varoņu ledus un uguns personību duo. Ja izvēlēsies šo skatīties, tevi sagaida šī te duo piedzīvojumi maģiskā pasaulē. Jāuzslavē seriāla gaita, tas bija ļoti balansēts visa seriāla gaitā. Katra epizode atklāj kaut ko jaunu par pasauli, varoņiem vai parāda kādu cīņu.

5 Likes

Arī ieinteresēja pēc anime minēšanas spēles? :grin:

man personīgi tas otrs duo( nekromancere un mironis) kas parādijās uz pāris epizodēm pat patika labāk, veselīgākā dinamika šķita

Alos ja patika šī, iesaku paprovēt Undead girl murder Farce. atmosfēra ir nedaudz citādāka + tur figurē kaudze public domain Viktorijas laika tēlu( Holms un Vatsons, Operas spoks, Frankenšteins, Džeks uzšķērdējs, Olivers Krovlijs), bet arī laba manta

1 Like

Laikam es no turienes izrāvu šī seriāla nosaukumu. :D

Nebiju gaidījis, ka 12 epizožu darbā, tiks veltītas kādas 2 epizodes otrā plāna galvenajiem varoņiem. Tas duo bija ok. Man ir sajūta, ka seriāls galvenokārt apdala ļaundarus varoņu izstrādes departamentā.

1 Like

Ļoti gaidīju šīs mangas adaptāciju, bet ap 5. sēriju manī iestājās dziļa vilšanās, jo animācijas kvalitāte, manuprāt, bija visai briesmīga. Tas man pavisam atņēma visu vēlmi skatīties tālāk. Manga gan ir laba. Iesaku.

1 Like

Pa manam nebija briesmīga animācija, bet viscaur varēja redzēt, ka šis ir budžeta seriāls un te taupīts visur kur tik var. Saprātīgi taupīts, man acis neasiņoja. Nevienas iespaidīgas cīņu ainas te nebija.

1 Like