Jā, labdien vai putnaudzētava " Čornobiļa 51?". Es zvanu saistībā ar to, ka vistas cepetim ko iegādājos jūsu veikalā piepeši izauga taustekļi. Kāda starpība kalmāra vai astoņkāja, nu laikam astoņkāja. Ko tas nozīme kas viss tad kārtībā, nav gan. Man ir alerģija no jūrasveltēm. Jā pat ja tās nāk ārā no vistas. Nē man neinteresē iemesls kāpēc vistai izauga taustekļi, es gribu saņemt savu naudu atpakaļ
Pirmā bilde uzreiz atgādināja upper decker. Evil thing to do tho. :D
That is fukken vile!
Es kka neiebraucu
some gals have unholy tendency to pop partners zits. So what started looking as holy romance ended up with casual (unvoluntary?) zit-popping
tad tev līdz šim paveicies
Acīmredzot.
Bet es tapat izspiežu viņas tiklīdz saredzu, un uzreiz ar ūdeņraža pārskābi virsū lai neaug no jauna. Ar mani tādai pumpu spuedējai nebūtu interesanti
Spaidītāja īstais uzdarbošanās lauciņš ir mugura. Šādi mana māte tēvu spīdzināja, joprojām atceros viņa kliedzienus…
Ahā…man hotspots ir pie pleciem. Vsp netiek vaļā, reizēm liekas ka ar smilšpapīru un spirtu jaiet virsū
Man arī tas pats, lai gan ne stipri, vnk uz pleciem vairāk nekā citur.
Man gan ir kkāda nezināma slimība, no kuras, kad man strauji paliek karsts, piemēram, no kondicionētas telpas izejot vasaras saulē, man praktiski uzreiz sāk drausmīgi niezēt pleci un mazāk izteikti mugura, tā, ka ādu var noplēst kasot, un piedevām vienreiz piefiksēju vienu reizi, kad tādas “lēkmes” laikā visi pleci bija izsitušies. Pazuda 15 minūšu laikā, bet aizdomas, ka saistīts. Ir bijis pat burtiski tiklīdz izeju no dušas, tā kā alerģijas pret apģērbu un nemazgātu muguru var izslēgt uzreiz, tas ir specifiski kkas ķermenim. Faktiski karstās vasaras dienās uzturēties ārpusē ir problemātiski.
Biju pie ādas ārstes, stāstīju, viņa tā arī neko normāli nepateica. Wasted money.
Tie izsitumi izklausās pēc heat rash, bet es protams nezinu tavu slimības vēsturi, tādēļ tas varētu arī būt kkas cits
Symptoms of heat rash last 2 to 3 days.
Man pāriet praktiski instanti, ja samazinu ķermeņa temperatūru, piemēram, ieejot vēsākā telpā vai atdzesējot ar vēsu ūdeni, kā arī tie izsitumi bija tikai vienu reizi, tas bija ekstrēms gadījums, praktiski nevienu citu reizi neesmu redzējis neko neparastu. Vai vnk neesmu pamanījis, bet nu to ir grūti nepamanīt/nesajust. + pēc bildēm arī nesakrīt. Visticamāk kkas cits.